Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας των εργαζομένων του Δήμου Κω στο «Όνειρο» (Pics & Video)
Κως
09/02/2023

Με την παρουσία πλήθος των εργαζομένων του Δήμου Κω πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα η κοπή της πίτας στο «Όνειρο» στο Τιγκάκι με τον κόσμο να διασκεδάζει και να χαλαρώνει απ’ την καθημερινότητα του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μανώλης Αλάβανος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη ενώ δήλωσε την χαρά του για τις τοποθετήσεις των πολιτικών σχετικά με την επάνδρωση που χρειάζεται ο Δήμος. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ που με την σειρά του ευχήθηκε τα καλύτερα στους εργαζομένους, τονίζοντας ότι αυτοί είναι που προσφέρουν και μοχθούν καθημερινά.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης, Ιρφάν Τράμπα, η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Κική Μακρή, εκ μέρους της παράταξης Όραμα και Δράση, ο Γιάννης Φραγκούλης, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Γιώργος Κυρίτσης και ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι, Σέβη Βλάχου, Γεωργία Κασσιώτη, Σταμάτης Καμπουράκης, Γιάννης Καλλούδης, Σταμάτης Πης, Παναγιώτης Αβρίθης και Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Κώστας Ζαχαρός, ο πρόεδρος της Μαρίνας, Κώστας Χόνδρος, η επικεφαλής της παράταξης Όραμα και Δράση, Ιωάννα Ρούφα,  ο δημοτικός σύμβουλος, Σοφοκλής Δουδούς, η υπεύθυνη του Δήμου Κω σε θέματα πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μανώλης Ζερβός, Σεβαστιανός Μαραγκός, Βάσω Πη, Δαυίδ Γερασκλής, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Διονυσία Τελλή, ο πρόεδρος της ΑΝΕΜ, Νίκος Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών, Μάνος Μήτρου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και πλήθος ακόμα κόσμου.

Αντί για το φλουρί ο σύλλογος σε συνεργασία με το Super Market «Κρητικός» με κλήρωση έδωσε από μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ σε κάθε τυχερό, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μανώλη Αλάβανο να ευχαριστεί και δημόσια τον κ. Χατζηάμαλλο αφού εκτός των 10 δωροεπιταγών που πήρε ο σύλλογος εκείνος χάρισε άλλες δύο και έτσι συνολικά 12 εργαζόμενοι ήταν οι τυχεροί.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ