Με επιτυχία ο «4ος χορευτικός μαραθώνιος αγάπης» απ’ τον Ροταριανό Όμιλο Κω
Κως
12/02/2023

Με ιδιαίτερη επιτυχία και την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε μετά από τρία χρόνια λόγω του covid-19 ο χορευτικός μαραθώνιος αγάπης, που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Κω «Ο Ιπποκράτης».

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών και στήριξε την προσπάθεια του ομίλου που έχει ως σκοπό το πρόγραμμα υποτροφιών δίνοντας έτσι σημαντικό κίνητρο στα νέα παιδιά.

Μικροί και μεγάλη διασκέδασαν ενώ εντυπωσίασαν τα χορευτικά που είχαν ετοιμάσει οι σύλλογοι που πήραν μέρος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμετείχαν ο «Απελλής», η Αποστολία Τσαμπουνιάρη απ’ τον σύλλογο «Artista», η Ζαχαρένια Λάμπρου απ’ την σχολή χορού «Alegria», η σχολή της Ελένης Δρόσου,  ο Γιάννης Πετούσης και το JP Dance, οι Μπαλαρίνες και Όνειρα, ο σύλλογος «Πρόοδος» και ο σύλλογος «Χοροκώς».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου, Kατερίνα Γαβαλά και ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς ενώ το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Διονυσία Τελλή, ο αντιδήμαρχος, Σταμάτης Πης, ο κοινοτικός σύμβουλος, Μανώλης Καματερός και η υπεύθυνη του Δήμου Κω σε θέματα πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η συνάδελφος, Ηλιάνα Πετρή. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ