Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση και η κοπή της πίτας του Δ.Ι.Ι.Κ (Video)
Κως
19/02/2023

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι με απόλυτη επιτυχία η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Ιδρύματος στο Δ.Ι.Ι.Κ. και παράλληλα η κοπή της πίτας στο Ιπποκράτειο Μέλαθρο. Πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αριστοτέλη Παυλίδη, του Χαράλαμπου Κιάρη και του Αναστάσιου Σμαραγδάκη.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων με την παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, ο γενικός απολογισμός του 2022, ο οικονομικός προϋπολογισμός για το 2023, αλλά και ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων για την χρονιά που τρέχει με τον πρόεδρο, Νίκο Παπαντωνίου να κάνει μια εκτενή παρουσίαση.

Παράλληλα έγινε παρουσίαση της προγραμματικής σύμβασης αλλά και αναφορά στις δραστηριότητες της περασμένης χρονιάς. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρώην βουλευτής, Ηλίας Καματερός, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ, Αντώνης Γιαννικουρής, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Νικητιάδης και η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ελευθερία Φτακλάκη.

Το παρών έδωσαν πέρα απ’ τα μέλη του ιδρύματος, η υπεύθυνη του Δήμου Κω σε θέματα πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή, ο περιφερειακός σύμβουλος (και μέλος του ιδρύματος), Νίκος Κανταρζής, και ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Καλλούδης και η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κω και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Γαβαλά. 

Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε τα καλύτερα και υγεία σε όλους τους παρευρισκομένους.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ