Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή της πίτας της ΔΕΥΑΚ στο Blue Lagoon City Hotel (pics & video)
Κως
20/02/2023

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Blue Lagoon City Hotel η κοπή της πίτας της ΔΕΥΑΚ με την παρουσία των εργαζομένων του Δήμου Κω. Ο πρόεδρος των εργαζομένων, Γιώργος Ζαχαράκης καλωσόρισε όσους έδωσαν το παρών, και παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά όσο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Κωνσταντίνο Ζαχαρό που καθημερινά είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, κ. Ζαχαρός θέλησε να ευχαριστήσει τους εργαζομένους που ανα πάσα ώρα και στιγμή σε ότι και αν χρειαστεί είναι εκεί, 24 ώρες το 24ώρο ενώ επισήμανε και την στήριξη σε ότι και αν έχει χρειαστεί το σωματείο των εργαζομένων.

Στην συνέχεια ο πάτερ Αναστάσιος Τσουκνιάς και ο πάτερ Γιάννης Κουτάντος ευλόγησαν την πίτα και ευχήθηκαν με την σειρά τους υγεία και ευτυχία στις οικογένειες όλων. Οι δύο τυχεροί που βρήκαν το φλουρί κέρδισαν από 75 ευρώ και 5 ημέρες άδεια ο καθένας.

Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσαν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, οι αντιδημάρχοι, Σέβη Βλάχου, Γεωργία Κασσιώτη, Σταμάτης Πης, Σταμάτης Καμπουράκης, ο πρόεδρος της Μαρίνας Κω, Κώστας Χόνδρος, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών, Μάνος Μήτρου, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Γιώργος Κυρίτσης, η υπεύθυνη του Δήμου Κω σε θέματα πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σοφοκλής Δουδούς, Δαυίδ Γερασκλής, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κική Μακρή και το μέλος της ΔΕΥΑΚ, Σαββίνα Φώτη.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ