Τριανταεπτά παλέτες με ανθρωπιστικό υλικό παραδόθηκαν απ' τον Δήμο της Κω στους σεισμόπληκτους που διαμένουν στην Αλικαρνασσό
Κως
20/02/2023

Στην Τουρκία βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η υπεύθυνη του Δήμου Κω σε θέματα πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή θέλοντας και η ίδια να δώσει το παρών στην παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης που μαζεύτηκαν όλες αυτές τις ημέρες απ’ τους συνανθρώπους μας για την στήριξη των σεισμοπλήκτων στην περιοχή της Τουρκίας και της Συρίας. 

Ο δήμος της Κω θέλοντας να συνδράμει τους σεισμόπληκτους γείτονές μας συμμετείχε στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης η οποία ολοκληρώθηκε με συνολικα 37 παλέτες με τρόφιμα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής. 

«Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας προκειμένου να προσφέρουμε όλοι μαζί βοήθεια και στήριξη στους  σεισμόπληκτους που δοκιμάζονται στην Τουρκία και τη Συρία» επισήμανε η ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας κ.Σταματία Κανταρζή με δηλώσεις της τις προηγούμενες ημέρες στο KOS TV. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η υποδοχή ήταν κάτι παραπάνω από θερμή ενώ η κυρία Κανταρζή είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο του Μπόντρουμ, Ahmet Aras με τον οποίο αντάλλαξαν και κάποια αναμνηστικά δώρα στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας για το καλό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Παράλληλα συναντήθηκε και με την αντιδήμαρχου πολιτισμού και αθλητισμού Emel Cakaloglou. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ