Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνεργασία με ειδικευμένο ιατρό ειδικότητας Νεφρολογίας, από το Νοσοκομείο Κω
Κως
09/03/2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κω για την κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών του σε ιατρικό προσωπικό και για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ΕΝΑ (1) ειδικευμένο ιατρό, κατηγορίας Π.Ε. ειδικότητας ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ με καθεστώς έκδοσης από αυτόν δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών από ΜΑΡΤΙΟ-2023 έως και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ-2023 για τουλάχιστον ΔΕΚΑ (10) ΜΗΝΙΑΙΕΣ εικοσιτετράωρες υπηρεσίες σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν από την Διευθύντρια της Νεφρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κω και τον Διοικητή.

 

Τυπικά Προσόντα υποψηφίων.

 Πτυχίο Ιατρικής Σχολής.
 Άδεια Άσκησης Ιατρικού Επαγγέλματος.
 Άδεια Άσκησης Ειδικότητας Νεφρολογίας.
Θα συνεκτιμηθούν προσόντα όπως μεταπτυχιακοί τίτλοι σε συναφή αντικείμενα και η εργασιακή εμπειρία στην Νεφρολογία.

Καθήκοντα:
 Λειτουργία και εφημέρευση της Νεφρολογικής Μονάδας.
 Νεφρολογικές εκτιμήσεις στο Τμήμα Επειγόντων και στο Κέντρο Υγείας.
 Νεφρολογικές εκτιμήσεις λοιπών τμημάτων.

Αμοιβή:
Η ημερήσια αμοιβή θα ανέρχεται στο ύψος της αποζημίωσης 24ωρης εφημερίας σε εκατόν εβδομήντα (170,00 €) ευρώ ημερησίως (ανεξαρτήτως καθημερινής, Σαββατοκύριακου ή αργίας) σύμφωνα με το 7ο σχετικό.

Αιτήσεις – Διαδικασία:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν την επισυναπτόμενη αίτησή τους (η οποία υπέχει και θέση Υπεύθυνης Δήλωσης) με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αυτοπροσώπως, ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς με απόδειξη στη Διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΩ Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Ιπποκράτους 34, 85 300 ΚΩΣ κατά το χρονικό διάστημα από 09/03/2023 έως και 13/03/2023 όπως θα προκύπτει από την απόδειξη εταιρείας ταχυμεταφοράς ή την ημερομηνία αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος.


Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά το ανωτέρω χρονικό διάστημα δε θα ληφθούν υπόψη.

 Επιλογή:
Η τελική επιλογή του επιτυχόντα θα γίνει από αρμόδια επιτροπή του Γ.Ν.-Κ.Υ. Κω.


 Πληροφορίες:
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Κω κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2242360227.