«Ταξίδεψε» στην Μεσόγειο στην καλοκαιρινή του γιορτή ο παιδικός σταθμός Πυλίου
Κως
16/06/2023

Με μια όμορφη γιορτή αφιερωμένη στην Μεσόγειο κλείνει την χρονιά του ο παιδικός σταθμός Πυλίου που με χρώματα, μουσικές και τραγούδια έδωσε το σύνθημα για καλό καλοκαίρι στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Πυλίου «Γαληνός Φλάσκος».

Οι νεαροί μαθητές και μαθήτριες έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα όσα είχαν ετοιμάσει με τις δασκάλες τους και κέρδισαν το χειροκρότημα από γονείς και συγγενείς που έδωσαν δυναμικό παρών.

Η διευθύντρια του σχολείου, Χρύσα Κιάρη, ευχαρίστησε τους μαθητές, τις εκπαιδευτικούς, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αλλά και τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, όπως και όλο τον οργανισμό για την άριστη συνεργασία που είχαν την φετινή χρονιά.

Το παρών έδωσαν επίσης η αντιδήμαρχος, Σέβη Βλάχου, η υπεύθυνη των παιδικών σταθμών, Κατερίνα Χατζηθωμά, ο πρόεδρος των σχολικών  επιτροπών, Μάνος Μήτρου και ο δημοτικός σύμβουλος, Μηνάς Κιάρης.

Η βραδιά έκλεισε με τα αναμνηστικά που ετοίμασε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων για το κάθε παιδί και στην συνέχεια με τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν από κοινού ο παιδικός σταθμός Πυλίου με τους γονείς.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ