Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στους δρόμους ανάμεσα σε Τιγκάκι και Μαρμάρι
Κως
21/06/2023

Δυναμικά συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου σε ότι αφορά τους δρόμους ανάμεσα σε Τιγκάκι και Μαρμάρι με τις εργασίες ασφαλτοστρωσης να είναι σε εξέλιξη ώστε να εξυπηρετηθούν τόσο οι συμπολίτες μας που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα όσο και οι επισκέπτες του νησιού.

Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς σε δηλώσεις του στο KOS TV τόνισε ότι πρόκειται για δρόμους που είχαν απαξιωθεί στο πέρασμα των χρόνων και ένα τραγικό οδικό δίκτυο στο οποίο γίνονται συνεχώς παρεμβάσεις. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι θα γίνει συνολικά μια ασφαλτόστρωση 17.5 χιλιομέτρων και τοποθέτηση οδοστρώματος 95.000 τ.μ ώστε να αλλάξει άμεσα η εικόνα της περιοχής.

Με την σειρά της η αντιδήμαρχος, Γεωργία Κασσιώτη έκανε αναφορά στις χρηματοδοτήσεις, τονίζοντας ότι μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου έργου, ανήκει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με την ένταξη του προγράμματος να ανέρχεται στα 2.3 εκ. ευρώ και την συμβασιοποίηση να γίνεται κοντά στο 1.5 εκ. Παράλληλα τόνισε ότι και στον δρόμο Πυλίου, υπήρχε η στήριξη απ’ το ταμείο αλληλεγγύης ενώ 2.2 εκ. ευρώ ήρθαν απ’ το ταμείο ανάκαμψης για τους κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και για την περιοχή Βολκάνια στην Κέφαλο.

Ο κοινοτικός σύμβουλος, Σεβαστιανός Παρβέρης θέλησε να τονίσει ότι πρόκειται για ένα έργο που άμεσα θα λύσει τα προβλήματα των συμπολιτών μας οι οποίοι ταλαιπωρούνται όλα αυτά τα χρόνια απ’ το κακό οδικό δίκτυο ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον Δήμαρχο Κω, όσο και τις τεχνικές υπηρεσίες που προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ