Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Θεοδόση Νικηταρά,Μάριος Ατσαλάκης και Θοδωρής Καρακοζίδης
Κως
21/06/2023

Δύο νέους συμπατριώτες μας, τον Μάριο Ατσαλάκη και τον Θοδωρή Καρακοζίδη, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

Ο Μάριος Ατσαλάκης, με ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του νησιού μας, επιχειρηματίας και αθλητής, με αγάπη στο ποδόσφαιρο και στην ιππασία, δήλωσε: «ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά γιατί βλέπω σε αυτόν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να πάνε καλύτερα τα πράγματα στο νησί μας. Το ενδιαφέρον του για τους νέους ανθρώπους φαίνεται καθημερινά και πρώτα από όλα στα έργα στους αθλητικούς χώρους. Όσα γίνονται αυτά τα τρία χρόνια στα γήπεδα όλου του νησιού δεν έγιναν την τελευταία εικοσαετία. Είμαι σίγουρος ότι με τον σχεδιασμό που έχει γίνει θα κάνουμε ακόμα πιο πολλά στην επόμενη περίοδο».

Ο Θοδωρής Καρακοζίδης, εργαζόμενος στον τομέα της υγείας, σε Μικροβιολογικό Εργαστήριο, πολυτάλαντος, ενεργός πολίτης, με αγάπη στη φωτογραφία και συμμετοχή στο Σύλλογο Ποντίων Κω «ο Ξενιτέας», αποφάσισε να συστρατευτεί στην «Ισχυρή Κως», τονίζοντας: «ζούμε σε ένα τόπο με μεγάλες δυνατότητες και δημιουργικούς ανθρώπους. Σε μια κοινωνία για την οποία αξίζει να αγωνίζεσαι, να είναι ενωμένη και ισχυρή, με αλληλοσεβασμό, δίχως περιττές συγκρούσεις. Έχω διαπιστώσει ότι ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς ενδιαφέρεται πρώτα από όλα για τον άνθρωπο. Ακούει την άλλη άποψη, σέβεται τους συνδημότες μας. Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του. Στην κοινή προσπάθεια να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής στον τόπο μας». 

Φωτογραφίες