Έμπορος ναρκωτικών παρίστανε τον αστυνομικό στην Κω
Κως
26/01/2021

Είχε στην κατοχή του ένα παραποιημένο δελτίο ταυτότητας που έμοιαζε με ταυτότητα αστυνομικού

 
Επτά ασυρμάτους κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο σπίτι ενός Έλληνα διακινητή ναρκωτικών στην Κω και εξετάζουν το ενδεχόμενο να παρίστανε τον... συνάδελφό τους, καθώς είχε στην κατοχή του όπλο, αλλά και ένα παραποιημένο δελτίο ταυτότητας που έμοιαζε με ταυτότητα αστυνομικού!

Όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία του υπόπτου μετά από αξιολόγηση στοιχείων, οι αστυνομικοί βρήκαν 60 φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, αλλά εκείνα που τράβηξαν την προσοχή τους ήταν ένα πιστόλι κρότου με 22 αβολίδωτα φυσίγγια, οι επτά αναλογικοί ασύρματοι και η πλαστή ταυτότητα, που έδειχναν ότι ίσως εμφανιζόταν ως αστυνομικός και συνεχίζουν την προανάκριση.

 
Επιπλέον, κατασχέθηκε μια συσκευή καταγραφής οπτικοακουστικού υλικού με κάρτα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων η οποία εστάλη για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, οπλοκατοχή, πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας των τηλεπικοινωνιών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
 
Kws-narkwtika-oplo-asyrmatoi