Στ. Καμπουράκης: Το μεγάλο ''ευχαριστώ'' στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου
Κως
15/03/2021

Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Κω στο fb:

''Ευχόμενος σε όλους σας καλή Σαρακοστή, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας λίγες σκέψεις μου για αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους, τους εργαζόμενους στη καθαριότητα και το πράσινο, που έχω τη χαρά και την τιμή να είμαι κοντά τους  καθημερινά.
 Γιατί η υπηρεσία πρασίνου, όπως και η καθαριότητα και η αποκομιδή των απορριμάτων είναι κάτι που όλοι θεωρούμε αυτονόητο να συμβαίνει καθημερινά. 
Είναι υπηρεσίες που  λίγο πολύ τις   θεωρούμε μια απλή και εύκολη ίσως ,  διαδικασία. 
Αγνοούμε όμως συχνά ότι με την δουλειά αυτή είναι επιφορτισμένοι κάποιοι συμπολίτες μας που καθημερινά καταβάλλουν  μια τιτάνια προσπάθεια, τις περισσότερες φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες ώστε όλοι εμείς να απολαμβάνουμε τους κόπους και το αποτέλεσμα των προσπαθειών  τους. 
Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν  την πολυτέλεια, να διαμαρτυρηθουν ούτε για τις καιρικές ούτε για τις υγειονομικές συνθήκες ακόμα και τώρα σε αυτή την ακραία κατάσταση που ζούμε.
 Κάθε  μέρα , κάθε νύχτα , θα είναι παρόντες στον δικό τους μοναχικό αγώνα .
Αξιοπρεπείς όμως  και υπερήφανοι. 
. Αυτή τη μέρα,  ας στρέψουμε το βλέμμα μας  στους ανθρώπους αυτούς και ας έχουμε στο μυαλό μας καθημερινά όταν τους συναντάμε,  να τους χαρίζουμε απλόχερα με το χαμόγελο μας,  ένα ευχαριστώ. Να είστε βέβαιοι ότι για αυτούς ,  το χαμόγελο είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.''