Επίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού Σ.Ζαχαράκη στον Έπαρχο Κω-Νισύρου Γ.Καμπανή παρόντος του αντιπεριφερειάρχη Φ.Ζαννετίδη
Περιφέρεια
06/10/2021

Την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία του ο Έπαρχος Κω- Νισύρου, Ιωάννης Καμπανής, παρόντος του αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Όλοι μαζί πραγματοποίησαν μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τον κλάδο του τουρισμού που έχει πληγεί από τις συνθήκες της πανδημίας.

Ο  κ.Καμπανής επεσήμανε στην υπουργό, ότι η ανάπτυξη του τουρισμού θα πρέπει να συνδυάζεται απαραίτητα και με την παροχή υψηλού επιπέδου υγειονομικών συνθηκών μέσα από σύγχρονες και άρτια στελεχωμένες δομές υγείας, ειδικά όταν πρόκειται για την Κω, τον 4ο τουριστικός προορισμός της χώρας μας.  

Επίσης, ο Έπαρχος Κω, έθεσε στην κ.Ζαχαράκη αφενός το ζήτημα της ανάδειξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί μας κι αφετέρου την ανάγκη δημιουργίας σχολών εκπαίδευσης και κατάρτισης νέων σε ειδικότητες που αφορούν άμεσα τα επαγγέλματα του τουρισμού-επισιτισμού.

Από τη μεριά της, η υφυπουργός Τουρισμού, άκουσε προσεκτικά τις επισημάνσεις του κ. Καμπανή, υπογραμμίζοντας ότι αυτές οι θεματικές έχουν τεθεί στο τραπέζι των αρμόδιων φορέων για συζήτηση κι εξεύρεση λύσεων.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ