Γιώργος Χατζημάρκος: Οι προκλήσεις της εποχής είναι μεγάλες. Οι ευκαιρίες βρίσκονται πάντα δίπλα στις προκλήσεις
Περιφέρεια
27/11/2022

Σήμερα, η καρδιά της τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας χτύπησε στο νοτιοανατολικότερο άκρο της. Τη μεγαλύτερη ελληνική γη επισκεπτόμαστε οκτώ περιφερειάρχες της Ελλάδας, μόλις ολοκληρώσαμε στη Ρόδο το ετήσιο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών.

Ευχαριστώ τους καλούς φίλους και συναδέλφους Απόστολο Τζιτζικώστα, Κώστα Αγοραστό, Γιώργο Πατούλη, Σταύρο Αρναουτάκη, Φάνη Σπανό, Παναγιώτη Νίκα και Γιώργο Κασαπίδη για την εξαιρετική τιμή, τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, τους Αντιπεριφερειάρχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων Χρήστο Ευστρατίου και Γιώργο Λεονταρίτη και φυσικά τον Υποδιοικητή της ΑΣΔΕΝ Υποστάτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Δημήτριο Βακεντή.

 

Πρώτη στάση στη γη της κυράς της Ρω όπου μια σπουδαία Ελληνίδα, η Δέσποινα Αχλαδιώτη, ανέβαζε καθημερινά την σημαία όσο ζούσε και αυτό το έκανε ως σκοπό ζωής, και μετά Καστελλόριζο.

 

Μια επίσκεψη-φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ακρίτες μας και στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας για το υψηλό φρόνημα και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας της φύλαξης των ελληνικών και ευρωπαϊκών Συνόρων

 

Οι προκλήσεις της εποχής είναι μεγάλες. Οι ευκαιρίες βρίσκονται πάντα δίπλα στις προκλήσεις.

Με τις Περιφέρειες στο επίκεντρο, δεσμευόμαστε να εντοπίζουμε τις ευκαιρίες και να ξεπερνάμε τις κρίσεις.

 

Να συνεχίσουμε να παραδίδουμε έναν απολογισμό έργου εξαιρετικά υψηλό και εξαιρετικά χρήσιμο για την κοινωνία και τη χώρα.

Από την Ρω, ενωμένοι, στην πρώτη γραμμή.