Γ. Χατζημάρκος: Αρχές του 2022 θα αλλάξει ριζικά το οδικό δίκτυο της Κω - Θα γίνουν πολλά Αθλητικά έργα στην Κω σε συνεργασία με το Δήμο
Περιφέρεια
06/05/2021

Στην Κω βρίσκεται σήμερα ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος , για  μια σειρά συναντήσεων που αφορούν στον συντονισμό των μεγάλων έργων που πραγματοποιεί η περιφέρεια στην Κω. Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων, πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας στο γραφείο του Επαρχείου, με τον Έπαρχο Γ.Καμπανή, τους εντεταλμένους  αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους  Κω.

 Ο κ. Χατζημάρκος τόνισε πως αρχές του  2022, θα αλλάξει ριζικά το οδικό δίκτυο της Κω , ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη πολλά Αθλητικά έργα στο νησί μας,  σε συνεργασία με το Δήμο , για τα οποία ο κ.Χατζημάρκος θα πραγματοποιήσει σήμερα συνάντηση με τον δήμαρχο Κω Θ.Νικηταρά .

Την κοινωνία την "κοιτάμε στα μάτια" επισήμανε ο περιφερειάρχης , ο οποίος σημείωσε πως οι απαιτήσεις του κόσμου για έργα και  μάλιστα γρήγορα, είναι αυξημένα, αλλά τόσο ο ίδιος όσο κι οι συνεργάτες του-τους οποίους ευχαρίστησε- ανταπεξέρχονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο. 

"Ζούμε σε πόλεμο" επισήμανε ο κ.Χατζημάρκος  και οφείλουμε μέσα στην υγειονομική κρίση ,να υλοποιήσουμε το Τεχνικό πρόγραμμα με έργα χρηματοδοτούμενα και συμβασιοποιημένα, σε όλη την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Σε ότι αφορά στην τουριστική περίοδο, ο κ. Χατζημάρκος σημείωσε ότι το ξεκίνημα της σεζόν θα είναι "μουδιασμένο". 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ