Στην Κω η Υφυπουργός Τουρισμού Σ.Ζαχαράκη για το Workshop της Ένωσης Ξενοδόχων Κω με θέμα "Αγροτικά προϊόντα & Τουρισμός"
Πολιτική
06/10/2021

Στην Κω έφτασε σήμερα το πρωί η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη για να συμμετάσχει στο Workshop που διοργανώνει σήμερα το απόγευμα η Ένωση Ξενοδόχων Κω με θέμα ‘’Αγροτικά προϊόντα & Τουρισμός: Από τη θεωρία στην πράξη’’.

Η κ.Ζαχαράκη, σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο ‘’Ιπποκράτης’’, στάθηκε στους στόχους που έχει θέσει το υπουργείο για την ανάκαμψη του τουρισμού ενώ υπογράμμισε ότι η διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με το τουριστικό προϊόν αποτελεί προτεραιότητα καθώς είναι ένας βιώσιμος δρόμος για την ανάπτυξη του κλάδου στη μετα-covid εποχή.

Κατά την ίδια, η Κως μπορεί να γίνει το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της γόνιμης προσπάθειας.

Σημειώνεται ότι την υφυπουργό Τουρισμού υποδέχτηκαν η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Ντίνα Σβύνου και Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, αντίστοιχα.

Οι τρεις κυρίες αναχώρησαν άμεσα για τις πρώτες επισκέψεις  σε μονάδες του πρωτογενούς τομέα της Κω όπως είναι τα οινοποιεία και τα ελαιοτριβεία. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ