Αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση μίσθωσης κτιρίου από το Δήμο Κω προκειμένου να εγκατασταθεί η Δ/νση Περιβάλλοντος
Πολιτική
12/10/2021

Σχεδόν 3 ώρες διήρκησε η συζήτηση πριν την ψήφιση του πρώτου θέματος της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω που αφορούσε στην ανάγκη εξεύρεσης νέου κτιρίου προκειμένου να εγκατασταθεί η Δ/νση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας.

Η Δημοτική Αρχή ανέλυσε τους λόγους που επιβάλλουν τη λήψη αυτής της απόφασης, οι οποίοι είναι ξεκάθαρα προς όφελος των 8 διοικητικών υπαλλήλων που στελεχώνουν τη συγκεκριμένη κομβική Δημοτική Υπηρεσία.

Η αντιπολίτευση, από τη μεριά της, καταψήφισε το θέμα, θεωρώντας αφενός ότι η εισήγηση από μέρους του αντιδήμαρχου Κω, Παναγιώτη Αβρίθη, ήταν ελλιπής κι αφετέρου υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να επωμισθεί ο Δήμος ακόμη μια κτιριακή μίσθωση.

Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ξεκαθάρισε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνονται πολιτικές αποφάσεις, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα είναι οι δημοτικοί υπάλληλοι και η εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς εργασιακού περιβάλλοντος γι’ αυτούς.

Τελικά το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με 14 ΝΑΙ και 13 ΟΧΙ.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ