Θ.Νικηταράς: ''Καταγγέλλω με αγανάκτηση στον Κωακό λαό την αρνητική στάση που τηρεί η αντιπολίτευση απέναντι στη Δημοτική Αρχή''
Πολιτική
10/11/2021

Δηλώσεις παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, από το οικόπεδο ιδιοκτησίας της Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκεται πλησίον της Λέσχης Αξιωματικών, καταγγέλλοντας στον Κωακό λαό την αρνητική στάση που κρατά η αντιπολίτευση απέναντι στη Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Νικηταράς, αναφερόμενος στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υπογράμμισε ότι η πόλη της Κω και δη ένα πολυσύχναστο σημείο όπως αυτό πέριξ της παιδικής χαράς Πασσανικολάκη, έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει έναν ελεύθερο χώρο πάρκινγκ για την ανακούφιση των κατοίκων, μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης, καθώς οι παρόντες σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δε στήριξαν το σχετικό θέμα που έφερε ως ψήφιση η Δημοτική Αρχή.

Σημειώνεται ότι από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, απουσίαζαν ο επικέφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης  ''Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023'' ενώ η ελάσσονα αντιπολίτευση (Όραμα & Δράση - Λαϊκή Συσπείρωση) καταψήφισε το θέμα της μίσθωσης του οικοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας, στην οδ. Κανάρη, με σκοπό τη δημιουργία δωρεάν δημοτικού χώρου parking.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ