ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:Στην πρώτη νεροποντή η δημοτική αρχή, με τον κ.Νικηταρά που παριστάνει το δήμαρχο, πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό
Πολιτική
12/08/2020

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Δύναμη Αλλαγής: “Γ. ΑΒΕΡΩΦ- ΣΚ. ΖΕΡΒΟΥ. Ας προχωρήσουν το έργο Κυρίτση για τα όμβρια. Δεν μας ενοχλεί αν φωτογραφίζονται με αυτό. Τα προβλήματα μας νοιάζει να λύνονται’’

 

Ας προχωρήσουν το έργο Κυρίτση για τα όμβρια. Δεν μας ενοχλεί αν φωτογραφίζονται με αυτό. Τα προβλήματα μας νοιάζει να λύνονται’’

‘’ Στην πρώτη νεροποντή η δημοτική αρχή, με τον κ.Νικηταρά που παριστάνει το δήμαρχο, πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό.

Η ανικανότητα και τα ψέματα τους όμως δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα.

Ο κ. Νικηταράς, διοικεί το Δήμο, εδώ και ένα χρόνο και την περίοδο 2011-2014 ήταν Αντιδήμαρχος, ισχυρός δελφίνος, δημαρχεύων την περίοδο της ασθένειας του κ.. Καϊσερλη και δήμαρχος  τέσσερεις μήνες.

Φανταζόμαστε ξέρει το πρόβλημα της Αβέρωφ, εκτός αν δεν το έχει αντιληφθεί, που είναι πολύ πιθανόν, όπως δεν έχει αντιληφθεί και πολλά άλλα πράγματα…

Πρέπει να εξηγήσει όμως  γιατί δεν έκανε τα αυτονόητα που κάθε χρόνο από τη δεκαετία του 2000, επί Μιλτιάδη Φάκκου, κάνει ο δήμος και η ΔΕΥΑΚ σε τέτοιες περιπτώσει.

  1. Να είχε καθαρίσει τα φρεάτια και άμεσα να ανοίξει τις εξόδους ομβρίων που υπάρχουν κατά μήκος της Αβέρωφ για να μη πλημμυρίσουν δρόμοι και καταστήματα.
  2. Να είχε καθαρίσει τον κεντρικό αγωγό που εκβάλει στο λιμάνι, όπως κάθε χρόνο έκανε ο δήμος.

Προφανώς δεν βρήκε καιρό…

Ο Δήμος Κω λοιπόν συνελήφθη κοιμώμενος και απροετοίμαστος ενώ υπήρχε προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ανάλογα  φαινόμενα να πλημμυρίζει η Κως από μια απλή νεροποντή είχε να δει η πόλη από την περίοδο της δημοτικής αρχής Καϊσερλη, όταν και τότε την ευθύνη είχε ο κ. Νικηταράς.

Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι έχουμε να κάνουμε με ανεπαρκείς έως επικίνδυνους ανθρώπους, που κέρδισαν το Δήμο με τα ψέματα και πίστευαν ότι θα διοικήσουν το Δήμο με τα ψέματα.

Για να τον βοηθήσουμε όμως, να τον ενημερώσουμε ότι ο δήμος, επί δημαρχίας Κυρίτση τον Αύγουστο του 2018, έχει έτοιμη και ψηφισμένη την 11/2018 μελέτη του έργου: «Δίκτυο ομβρίων Σκ. Ζερβου-Γ.Αβέρωφ»  προυπολογισμού 254.000 ευρώ.

Δεν προλάβαμε λόγω των εκλογών του Μαϊου 2019 να το δημοπρατήσουμε.

Ας το προχωρήσουν άμεσα. Θα μπορέσουν έτσι να φωτογραφηθούν σε άλλο ένα έργο Κυρίτση.

Δεν μας ενοχλεί. Τα προβλήματα της Κω μας νοιάζει  να λύνονται.’’