Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ Ν.Σαντορινιός στο Kos Tv για τα προβλήματα των τουριστικών λεωφορείων & για το κύμα ακρίβειας
Πολιτική
18/02/2022

Τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων ανέδειξε με ερώτηση του ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ,  Νεκτάριος Σαντορινιός προς τους Υπουργούς Τουρισμού,  Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποδομών & Μεταφορών και Οικονομικών.

Το κύμα ακρίβειας στα καύσιμα εντείνει τα προβλήματα την ίδια στιγμή που Κυβέρνηση Μητσοτάκη, σύμφωνα με τον κ.Σαντορινιό, στήνει ένα νέο μηχανισμό golden boys-κομματαρχών στον ΕΦΚΑ με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Ο κ.Σαντορινιός εύχεται η νέα τουριστική σεζόν που εγκαινιάζεται το Μάρτιο να στεφθεί με επιτυχία ώστε να ανακάμψουν επιτέλους οι βαθιά πληττόμενοι κλάδοι λόγω της πανδημίας ενώ με την ευκαιρία των δηλώσεών του στο Kos Tv, ο ίδιος αναφέρθηκε στο θέμα του νέου Νοσοκομείου Κω, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τις συζητήσεις επ’ αυτού.

Πρόσθεσε δε, ότι η Κυβέρνηση, αυτήν τη στιγμή, οφείλει να στελεχώσει το υπάρχον Νοσοκομείο στο νησί που μαστίζεται από σοβαρές ελλείψεις επιστημονικού προσωπικού.

Ρεπορτάζ