Απάντηση για την απόφαση κατεδάφισης ετοιμόρροπου κτιρίου στην Καρδάμαινα δίνει ο Δήμαρχος Κω, με αφορμή δηλώσεις του Γ.Κυρίτση
Πολιτική
22/02/2022

Τη ξεκάθαρη απάντησή του για την απόφαση του Δήμου Κω να προβεί στην κατεδάφιση ετοιμόρροπου κτιρίου στην Καρδάμαινα, δίνει ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, με αφορμή τα υπονοούμενα που άφησε ο επικεφαλής της ‘’Δύναμης Αλλαγής’’, Γιώργος Κυρίτσης, σε χθεσινή συνέντευξή του στον ‘’Radio Έκφραση’’.

Ο Δήμαρχος, υπογραμμίζει ότι δε συγχωρείται η άγνοια του θεσμικού πλαισίου για όσους έχουν υπηρετήσει στην Τοπική Αυτοδιοίηση για πολλά χρόνια και φυσικά καταγγέλλεται απερίφραστα η όποια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και δημιουργίας εντυπώσεων.

Ο κ. Νικηταράς αποσαφηνίζει ότι η επικείμενη κατεδάφιση κτισμάτων στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Κω υπόκειται σε ειδικό καθεστώς και αφορά σε μια καθ’ όλα διαφανή διαδικασία.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρεται σε χθεσινό έγγραφο του προέδρου την Κοινότητας Καρδάμαινας, Νίκου Πόγια, που ζητά από το Δήμο Κω να επιληφθεί του θέματος πριν να είναι αργά.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ