ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ: Σκάνδαλο 187.500 ευρώ με πρόσχημα τον κορωνοϊο ψήφισε(;) η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Κω
Πολιτική
19/08/2020

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

187.500 ευρώ για υπηρεσίες φύλαξης και ενημέρωσης λόγω κορωνοϊού ψήφισε(;) τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, την ίδια ώρα που υποτίθεται ότι συνεδρίαζε και το Δημοτικό Συμβούλιο!

Η ανάθεση σκανδαλωδώς θα γίνει με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση!

Πρακτικές που έλαβαν χώρα την τελευταία 5ετία και που υιοθετεί με θρησκευτική ευλάβεια, ταυτιζόμενη, η σημερινή δημοτική αρχή.

Η «μελέτη» αφορά τοκτήριο του δημαρχείου, το κτήριο της κοινότητας Πυλίου, την παιδική χαρά «Πασσανικολάκη» και την παιδική χαρά Πυλίου.

Φαίνεται ότι μόνο σε αυτά τα σημεία καραδοκεί ο κορωνοϊός και μόνο μετά τις 2 μ.μ. είναι παρών!

Για 30 μέρες η εταιρεία που θα «διαπραγματευτεί» η δημοτική αρχή Νικηταρά (ήδη βοά η κοινωνία) θα εισπράξει 62.500 ευρώ ενώ προβλέπεται δυνατότητα παράτασης της σύμβασης για 60 επιπλέον μέρες!

Σκάνδαλο 187.500 ευρώ στα μουλωχτά και πιστή αντιγραφή των πρακτικών Κυρίτση!

Βλέπε ανάθεση σχολείων που επλήγησαν από το σεισμό όπως κατά διαστήματα και από απόσταση ασφαλείας ψελλίζει ο έτερος δήμαρχος κύριος Αβρίθης και σημαίνων στέλεχος της παράταξης Κυρίτση σε αλησμόνητες εποχές!!!

Η παράταξή μας προτείνει αυτό το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό να διατεθεί στην πρόνοια και στους συνδημότες μας που έμειναν άνεργοι λόγω των καταστροφικών συνεπειών από τον κορωνοϊό.

Ή να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας στις οποίες να εργαστούν συνδημότες μας και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Η φύλαξη και η ενημέρωση από την πανδημία πρέπει να έχει καθολικό χαρακτήρα σε επίπεδονησιού και όχι σε επιλεκτικάσημεία μόνο και μόνο για να δώσουμε σε ημέτερους ένα τέτοιο ποσό!

Εκ του θεσμικού μας ρόλου θα πράξουμε τα δέοντα.

Το αλισβερίσι του μοιράσματος του δημοτικού χρήματος στο οποίο επιδίδεταιασυστόλως η δημοτική αρχήμας αφορά όλους!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ