15/05: Κάλπες στην πόλη της Κω και στην Αντιμάχεια για την ανάδειξη προέδρου ΣΥΡΙΖΑ & μελών Κεντρικής Επιτροπής
Πολιτική
11/05/2022

Να προσέλθουν στην ανοιχτή διαδικασία για την εκλογή Προέδρου και μελών Κεντρικής Επιτροπής στον ΣΥΡΙΖΑ καλεί ο συντονιστής της Τοπικής Οργάνωσης, Νεκτάριος Γεωργαντής, τους συμπολίτες φίλους του κόμματος, την Κυριακή 15 Μάϊου. Στην Κω, κάλπες θα έχουν στηθεί, στην πόλη, στο Γραφείο Τουρισμού Δήμου Κω, καθώς και στην Αντιμάχεια, στην αίθουσα Αγ. Τριάδας από τις 08:00-20:00.

Ο κ.Γεωργαντής, σε δηλώσεις του στο Kos Tv, υπογραμμίζει ότι το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία για την εκλογή προέδρου δεν είναι μόνο συμβολικό αλλά ουσιαστικό καθώς έτσι δίνεται ο λόγος στους πολίτες  για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα και ο λαός μας, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με τον κ.Γεωργαντή, το εκρηκτικό μείγμα των συνεχών ανατιμήσεων σε είδη πρώτης ανάγκης, της ενεργειακής κρίσης και της κακής διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, εντείνει την ανάγκη των πολιτών για ένα νέο πολιτικό σχήμα που θα διορθώσει τις στρεβλώσεις. 

Σε τοπικό επίπεδο, ο κ.Γεωργαντής σημειώνει ότι έχει φτάσει η ώρα μηδέν για την άμεση και ουσιαστική διεκδίκηση λύσεων στο ''καυτό'' θέμα της δημόσιας υγείας. 

Ρεπορτάζ