Kάλεσμα από ΣΥΡΙΖΑ ΟΜ Κω για τις εκλογές της Κυριακής 15 Μαϊου
Πολιτική
13/05/2022

Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι. Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό! Δες πού ψηφίζεις στην Κω

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αλλάζει τα δεδομένα στην πολιτική ζωή του τόπου.

Καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Κω, δημοκράτες και δημοκράτισσες, να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, για να ανοίξει ο δρόμος της πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός και η χώρα μας.

Σε μια νέα αρχή, δίνει το λόγο στους πολίτες να αποφασίζουν για τον Πρόεδρο του κόμματος, να λαμβάνουν τις αποφάσεις για τις πολιτικές που σχεδιάζει.

Η ανοιχτή διαδικασία διενεργείται την Κυριακή 15 Μαϊου παράλληλα με τη διαδικασία εκλογής των τεσσάρων μελών που θα εκπροσωπούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου στη νέα Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, σύμφωνα με τις αποφάσεις του πρόσφατου 3ου Συνεδρίου.

 

Στην Κω σε δύο εκλογικά κέντρα, όπου όλοι μπορούν να ψηφίσουν

από τις 08:00 έως τις 20:00,

  • στην πόλη της Κω (αίθουσα Γραφείου Τουρισμού Δήμου Κω - Β. Γεωργίου 3), και

  • στην Αντιμάχεια (αίθουσα Αγίας Τριάδας).

 

Για την εκλογή Προέδρου δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ, από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είναι μέλη ή θα εγγραφούν ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

Για την εκλογή μελών της Κεντρικής Επιτροπής δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022.

 

Από το Νότιο Αιγαίο υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή είναι οι:

Βενιανάκης Χρήστος (Φολέγανδρος), Γιαννακά Αικατερίνη (Σύρος), Καβαδάκης Εμμανουήλ (Κως), Καραγιάννη Χρύσα (Ρόδος), Καραμπάτσος Ηλίας (Νάξος), Κασσάρας Γεώργιος (Κάλυμνος), Πατραμάνη Ανθή (Σαντορίνη), Σαντορινιός Νεκτάριος (Ρόδος), Στέλλας Σταύρος (Πάρος), Τζίνης Ανδρέας (Σύρος)  και Τρικοίλη Αγγελική (Κάλυμνος).

 

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία απαιτείται: Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή Βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση και η καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.