Αίτημα Ιωάννας Ρούφα για εισαγωγή του θέματος: ΄΄Αθλητικό Κέντρο Δικαίου΄΄ στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω
Πολιτική
17/05/2022

Με  επιστολή της  προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, η επικεφαλής της παράταξης Όραμα + Δράση Ιωάννας Ρούφα, ζητά  την χορήγηση του φακέλου του "έργου" του Αθλητικού Κέντρου Δικαίου προς ενημέρωση και την εισαγωγή του εν λόγω θέματος στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.


 

 Κυρία πρόεδρε,

 

Με αφορμή την απάντηση  – δελτίο τύπου του δήμου για το Αθλητικό Κέντρο Δικαίου ζητάμε την εισαγωγή του εν λόγω θέματος στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

 

Με δεδομένα ότι:

 

Α)το ακίνητο στο οποίο είχε χωροθετηθεί, παραχωρήθηκε για την ανέγερση νέου νοσοκομείου,

 

Β)η χρηματοδότηση των 930.000  Ευρώ για την ανέγερση του δεν εμφανίζεται στον τρέχοντα προϋπολογισμό και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται,

 

Γ)οι τρέχουσες μελέτες που εκπονούνται από ίδιους πόρους του δήμου είναι ενεργές χωρίς να υπάρχει διαθέσιμο ακίνητο -για την ανέγερση του κέντρου - άρα και χωρίς να υπάρχει, πλέον, φυσικό αντικείμενο μελέτης.

 

Ζητάμε τη χορήγηση του φακέλου του «έργου» καθώς δεν μπορεί ούτε μεταφορικά αλλά ούτε και κυριολεκτικά να αιωρείται… Μπορεί;

 

Τα δελτία τύπου ένθεν και ένθεν δεν βοηθούν, δεν λένε την αλήθεια, δεν επιλύουν το πρόβλημα που όλοι καταλαβαίνουν ότι έχει δημιουργηθεί από τις επιλογές της δημοτικής αρχής.

 

Ζητάμε πλήρη ενημέρωση, με στοιχεία, σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου -παρουσία του προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών- προκειμένου να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

 

Για να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί και να δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στην αθλητική οικογένεια του νησιού μας.

 

Εν αναμονή των ενεργειών σας.

 

 

Με τιμή

 

Ρούφα Ιωάννα.