Γ. Νικητιάδης: Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί το ΠΑΣΟΚ θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση
Πολιτική
19/05/2022

 

« Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν  κατάφεραν τίποτε γιατί ανακάτεψαν δύο ψηφοφορίες. Δεν μπόρεσαν  να φθάσουν τα  ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Στέφθηκε από αποτυχία η προσπάθεια τους που ήταν πάρα πολύ μεγάλη», δήλωσε σήμερα στον Sky με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ο τέως υφυπουργός πρώην βουλευτής Γραμματέας Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης.

Ο κ. Νικητιάδης καυτηρίασε ξεκινώντας τη συνέντευξή το σχόλιο που έκανε στον Sky ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σαντορινιός για τον χρόνο αποπληρωμής των οφειλών του ΠΑΣΟΚ.

« Λειτούργησε σαν ένας τραπεζίτης ο κ. Σαντορινιός. Δεν θα έπρεπε να κάνει καμία αναφορά στα χρέη του ΠΑΣΟΚ.  Οφειλές έχουν όλα τα κόμματα. Εκ του νόμου το κράτος τα χρηματοδοτεί προκειμένου να διασφαλίζεται η λειτουργία τους. Τέτοιου είδους ζητήματα καλό είναι να μην θίγονται», τόνισε ο κ. Νικητιάδης.

Υπογράμμισε ακομη πως τα  αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν πανικό στον κ Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας τις τελευταίες δέκα ημέρες περιόδευε σε όλη τη χώρα καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει  με την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πλησίαζε  στις εσωκομματικές το εκλογές τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.  Είχαν  πανικοβληθεί γιατί βλέπουν πως ο κόσμος έχει στραφεί στο δικό μας κόμμα και εναποθέτει σε αυτό τις ελπίδες του. Δεν κατάφεραν τίποτε», δήλωσε.

Αναφέρθηκε ο κ Νικητιάδης και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα διεξαχθεί στο διάστημα από τις 20 έως τις 22 Μαίου.

«Εμείς το επόμενο  παρασκευοσαββατοκύριακο θα πάμε σε συνέδριο όπου θα γίνουν σημαντικές τοποθετήσεις για καίρια θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Θα παραστεί όλο το ΠΑΣΟΚ για να σηματοδοτήσει την ενότητα μας. Πάμε για να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση», δήλωσε.

Όσο για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Νικητιάδης τόνισε

«Παρά την άγρια πολεμική που έχει  ασκηθεί στο κόμμα και τον πρόεδρο μας  αντέξαμε και αυτό φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις.  Δυστυχώς για τους αντιπάλους μας φαίνεται πως παγιώνονται τα ποσοστά μας. Αντίπαλοι  μας  δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ  αλλά τα προβλήματα του τόπου. Όσοι δεν βοηθούν στην επίλυση τους γίνονται και αυτοί αντίπαλοι. Επίσης αντίπαλος μας είναι οι πολιτικές που εφαρμόζει η ΝΔ.Εμείς παραθέτουμε  τις δικές προτάσεις και θέσεις διαρκώς με αναλύσεις και επιχειρήματα.  Βάση θέσεων θα πρέπει να γίνεται η αντιπαράθεση», δήλωσε ο  κ.Νικητιάδης  που αναφέρθηκε στην αμυντική  συμφωνία της Ελλάδος με τις ΗΠΑ και την στάση που τηρεί και σε αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ .

Σε ερώτηση για τους στόχους που έχει θέσει ο κ . Νικητιάδης τόνισε πως στόχος του είναι να είναι υποψήφιος για τα Δωδεκάνησα στις εθνικές εκλογές.

«Δεν θέλω να είναι υποψήφιος σε άλλη περιοχή της χώρας. Στόχος μου δεν είναι μια υποψηφιότητα στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αλλά η θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και η εκλογή μου στα Δωδεκάνησα που είναι στην καρδιά μου», ξεκαθάρισε ο κ. Νικητιάδης.

Επίσης ο κ. Νικητιάδης συνεχάρη  τον κ. Μανώλη Παπάζογλου για την εκλογή του στην τοπική επιτροπή Ρόδου του ΠΑΣΟΚ.

 

 

skyrodos.gr