Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού σε όσους και όσες πέτυχαν να εισαχθούν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Πολιτική
28/08/2020

Γραφείο Τύπου-ΠΝΑ

 Την Παρασκευή, 28/8/2020, και με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

 “Θα ήθελα να σας συγχαρώ προσωπικά για την εισαγωγή σας σε Σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι το αποτέλεσμα της πολύχρονης προσπάθειας τόσο της δικής σας όσο και της οικογένειάς σας και των εκπαιδευτικών σας. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι αυτοί/ές που θέτουν στόχους στη ζωή τους και εργάζονται με υπομονή και επιμονή, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν από το αποτέλεσμα.


Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο καλά θα τα πάτε και στον νέο κύκλο σπουδών που ξεκινάτε σε λίγο και εύχομαι τα χρόνια αυτά στη Σχολή να αποτελέσουν τα πρώτα βήματα μιας λαμπρής σταδιοδρομίας.


Όσο για αυτούς/ές που δεν πέτυχαν, να γνωρίζουν ότι δεν τελειώνει εδώ ο δρόμος. Αντίθετα τώρα ξεκινάει από άλλη αφετηρία και με περισσότερες εμπειρίες. Στο χέρι σας είναι να κάνετε μια νέα αρχή. Βάλτε στόχους, δουλέψετε μεθοδικά, δείξετε υπομονή και επιμονή και να είστε βέβαιοι/ες ότι η επιτυχία είναι θέμα χρόνου.’’

 

 

Το Γραφείο Τύπου