Αποκαλυπτική η δημοσκόπηση από την Opinion Poll για λογαριασμό του ΕΚΦΡΑΣΗ 97
Πολιτική
30/06/2022
Μεγάλος "νικητής" της δημοσκόπησης ο Θεοδόσης Νικηταράς 

Αποκαλυπτική η δημοσκόπηση της Opinion Poll για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΚΦΡΑΣΗ 97, σε δείγμα  700 ατόμων σε όλο το νησί της Κω.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία για την τοπική αυτοδιοίκηση, που αφορούν : Στα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση , που δεν είναι άλλο από το ζήτημα της υγείας με ποσοστό 54%, το οδικό δίκτυο στο 28,6 % , η καθαριότητα στο 24%, επίσης στο  ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο αν ήταν αύριο Κυριακή εκλογών,  ο Θεοδόσης Νικηταράς προηγείται με μεγάλο ποσοστό 47,3 % , Κυρίτσης 14,1%, Ρούφα 6,1% ,Χατζηάμαλλος 7%, Αβρίθης 2,4% , Σβύνου.Ν 4,7 %  και δεν γνωρίζω σε ποσοστό 15,6% .  Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η δημοφιλία δύο νέων προσώπων , που δεν ασχολούνται με την πολιτική, αλλά εκπροσωπούν φορείς και συλλόγους,  όπως είναι η Ντίνα Σβύνου πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και του Μανώλη Χατζηάμαλλου προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Κω.

Ακολουθούν ενδιαφέροντα στοιχεία και βίντεο με τους καλούς συναδέλφους Καλλιόπη Δανελλάκη και Παναγιώτη Ζουζούνη από τον ΕΚΦΡΑΣΗ 97, που αναλύουν τα στοιχεία της μεγάλης δημοσκόπησης. Όσον αφορά  στα αποτελέσματα  για την περιφέρεια και τους βουλευτές της περιοχή μας,τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις δηλώσεις των Δανελλάκη, Ζουζούνη.

 

 


 

Η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) προηγείται στην Κω, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll. Το κυβερνών κόμμα προηγείται με 19,2 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και 18,5 μονάδες έναντι του ΚΙΝΑΛ. 

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με 17,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος με 17,1%. 

Πρόκειται για την Α' φάση της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε στο νησί της Κω μας από την OpinionPoll για λογαριασμό του ΕΚΦΡΑΣΗ 97. 

Δημοσκόπηση: Πρόθεση ψήφου στην Κω 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Οpinion Poll στο ερώτημα «αν προέκυπτε θέμα εκλογών και ψηφίζαμε την ερχόμενη Κυριακή εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;», οι συμμετέχοντες στην έρευνα από την Κω, απάντησαν ως εξής: 

  • ΝΔ:36,3% 

  • ΣΥΡΙΖΑ: 17,1% 

  • ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: 17,8% 

  • ΚΚΕ:4,4% 

  • Ελληνική Λύση: 4,8% 

  • Μέρα 25: 3,3% 

  • Εθνική Δημιουργία: 1,2% 

  • Αλλο: 4,2% 

  • Δεν έχω αποφασίσει: 10,9 

Ρεπορτάζ