Ζ. Ζούπης-Οpinion Poll: Aπόλυτη κυριαρχία του Θεοδόση Νικηταρά με 47,3 % έναντι του δεύτερου κατά σειρά, Γιώργου Κυρίτση με 14,1%
Πολιτική
01/07/2022

Απόλυτη κυριαρχία του Θεοδόση Νικηταρά με 47,3 % έναντι του δεύτερου κατά σειρά, Γιώργου Κυρίτση με 14,1%  επισημαίνει, ο δημοσκόπος της Opinion Poll Ζαχαρίας Ζούπης, ο οποίος με την εμπειρία του τόνισε ότι το δείγμα των 700 νοικοκυριών , από όλο το νησί και όλες τις ηλικίες με σωστές αναλογίες , είναι αξιόπιστο και απέκλεισε το ενδεχόμενο στατιστικού σφάλματος λόγω ισοκατανομής του δείγματος.

Εξέφρασε την εντύπωση που του έκανε το μεγάλο ποσοστό   που πήρε το πρόβλημα  που αντιμετωπίζει ο τομέας  υγείας στο νησί μας. Επίσης αναφέρθηκε στην μεγάλη διαφορά στο ποσοστό του πρώτου με τον δεύτερο, δηλαδή του Θεοδόση Νικηταρά με 47,3% σε σχέση  με τον Γ. Κυρίτση που έλαβε 14,1% , χαρακτηρίζοντας την, την μεγαλύτερη που έχει δει σε πανελλαδικό επίπεδο , από την εμπειρία του στις δημοσκοπήσεις. 

Επισήμανε δε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Θ.Νικηταρά με υψηλή δημοφιλία σε όλα τα ερωτήματα της δημοσκόπησης , η οποία  παρουσιάζει εντυπωσιακά νούμερα  δημοφιλίας που αγγίζουν το  71,7%  και η αρνητικότητα στο πρόσωπο του να είναι στο  24,8% , δηλαδή αγγίζει το 1/3.

Με αυτές τις καρτέλες βλέπουμε μια επικυριαρχία στο πρόσωπο του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά τόνισε ο κ.Ζούπης.

Ρεπορτάζ