ΟΡΑΜΑ&ΔΡΑΣΗ Προς πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κω:Χορήγηση αποφάσεων για τη διεκδίκηση των 70.000 τ.μ. του Ναυτικού Ομίλου.
Πολιτική
03/09/2020

Ρούφα Ιωάννα

Προς πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κω.
 
Αγαπητέ κύριε Καλούδη,
 
Παρακαλούμε να μας χορηγήσετε τις παρακάτω αποφάσεις που αφορούν στη διεκδίκηση από το δήμο Κω των 70.000 τ.μ του Ναυτικού Ομίλου.
 
Συγκεκριμένα, τις αποφάσεις που αφορούν στο πρώτο και δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης της 12ης Φεβρουαρίου 2020 με εισηγητή τον Δήμαρχο Κω κο Νικηταρά Θεοδόση :
 
1) Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 475/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, για τη διεκδίκηση από τον Δήμο Κω τμήματος εμβαδού 70.000 τ.μ. με Α.Β.Κ. 963 δημοσίου ακινήτου αρμοδιότητας της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε., (Κ.Μ. 2708 γαιών Κω εξοχής). (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς Θεοδόσιος). και 
 
2) Λήψη απόφασης για τη διεκδίκηση από τον Δήμο Κω τμήματος της Κ.Μ. 2708 γαιών Κω εξοχής, εμβαδού 70.000 τ.μ. με Α.Β.Κ. 963 δημοσίου ακινήτου αρμοδιότητας της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε., (περιοχή Νέας Αλικαρνασσού), λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, (συνεδρίαση της 19/01/2020). (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς).
 
Σας ενημερώνω ότι ούτε την πρώτη ούτε και τη δεύτερη απόφαση δεν κατέστη δυνατό να βρούμε στο Διαύγεια! 
 
Αυτός είναι ο λόγος, κύριε πρόεδρε, που ζητάμε τη συνδρομή σας.
 
Λόγω της σημαντικότητας του ζητήματος και της συνέπειας που η παράταξή μας επέδειξε, οφείλουμε τόσο εμείς αλλά και το σύνολο της κοινωνίας να γνωρίζουμε βάση ποιας διεκδικητικής απόφασης (θέμα 2ο) του δημοτικού μας συμβουλίου υπεγράφη, έστω και μετά από σχεδόν ένα χρόνο, η Προγραμματική Σύμβαση με το ΤΕΕ για τη σύνταξη μελέτης ήπιας αξιοποίησης.
 
Κυρίως, πρέπει να γνωρίζουμε ποια απόφαση απεστάλη από το δήμο της Κω στη Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε. που έχει την αρμοδιότητα της υπό διεκδίκησης Κ.Μ. 
 
Παρακαλώ για την άμεση ηλεκτρονική τους προώθηση.
 
Με τιμή 
Ρούφα Ιωάννα