Συνάντηση γνωριμίας με τα νέα μέλη, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κω στο καφέ Esquina Park Kos
Πολιτική
18/07/2022

Παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνάντήθηκαν σε ένα ευχάριστο χώρο στο Esquina Park Kos (Ψαρών και Αμερικής) με πρωτοβουλία της Οργάνωσης Μελών Κω του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία , σε μια φιλική ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών, την Κυριακή 17 Ιουλίου, με στόχο την γνωριμία, τη συζήτηση, την αναταλλαγή σκέψεων και προτάσεων για την πολιτική αλλαγή στον τόπο μας.

Ανάμεσα τους, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, οι αντιδήμαρχοι, Σέβη Βλάχου, Σταμάτης Καμπουράκης, η ειδική σύμβουλος δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή και τα στελέχη του κόμματος ο π. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, ο π.δήμαρχος Κω Κώστας Καϊσερλης, ο π. βουλευτής Γιώργος Κασσάρας, η Γεωργία Κασσιώτη, η Διονυσία Κασσιώτη, ο  Μάνος Θεοδωρίδης κ.α

Ο Νεκτάριος Γεωργαντής ως συντονιστής Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κω, καλωσόρισε με χαρά τα νέα μέλη και σημείωσε πως συνεχίζεται ο αγώνας για δικαιοσύνη, προστασία των ευπαθών ομάδων για μια κοινωνία που μετά από τόσες στερήσεις βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με την ακρίβεια, την αδιαφάνεια  και την αναξιοκρατία .

Στη συνέχεια χαιρετισμό απήυθυνε  ο συντονιστής της Νομαρχιακής Μανώλης Καβαδάκης, ο οποίος με τη σειρά του,  ευχαρίστησε τα νέα μέλη που αγκάλιασαν το ΣΥΡΙΖΑ και γίνονται κομμάτι της, τόνισε την ευθύνη όλων των κομματικών οργανώσεων και σε τοπικό επίπεδο να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους, με σχέδιο, αλληλεγγύη ,συντροφικότητα κι όλοι μαζί  να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα μας, τόνισε ο κ.Καβαδάκης.

Το  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Γιάννης Βουλγαράκης εξέφρασε τη χαρά για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών στην Κω, εκφράζοντας την ικανοποίηση του , αφού η Κως έχει περίπου 400 μέλη, ενώ απήυθυνε κάλεσμα σε όλα τα μέλη , νέα και παλαιότερα, να λάβουν ρόλο και δράση,  στις επιτροπές του κόμματος.

Τέλος, ο  βουλευτής του κόμματος Νεκτάριος Σαντορινιός , καλωσόρισε κι ο ίδιος τα νέα  μέλη στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως δίνεται καθημερινά, μια μάχη για την διακυβέρνηση της χώρας με κοινούς αγώνες. Τα τελευταία χρόνια η ακρίβεια έχει υπογραφή Μητσοτάκη και εξυπηρετεί συμφέροντα ολίγων τόνισε ο κ.Σαντορινιός, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να σταματήσει η λαίλαπα  Μητσοτάκη κι αυτό γίνεται σήμερα, από την Κω κι από όλη την Ελλάδα, χτίζουμε την επόμενη διακυβέρνηση  των μικρομεσαίων , αυτών που πληγωθήκαν από την σημερινή κυβέρνηση τόνισε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

Αμέσως μετά τους χαιρετισμούς, ακολούθησε μια ευχάριστη Live μουσική βραδιά, με τους: Xάρη Καματερό και Ευρίκλεια Κατσάβαρου, με έντεχνο ρεπερτόριο και ακολούθησε ο Μάνθος Αρμπελιάς με την όμορφη παρέα αξιόλογων μουσικών.

                                                              Image: Συνάντηση γνωριμίας μελών & φίλων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ιεράπετρας 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ