Ιωάννα Ρούφα:Νέα επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κω
Πολιτική
07/09/2020

Προς πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κω-Αποφάσεις που δεν έχουν αναρτηθεί στο διαύγεια από τον Φεβρουάριο είναι μη γενόμενες.

Αγαπητέ κύριε Καλούδη,
Αιτηθήκαμε την χορήγηση των παρακάτω αποφάσεων που αφορούν στη διεκδίκηση από το δήμο Κω των 70.000 τ.μ. του Ναυτικού Ομίλου.
Συγκεκριμένα, τις αποφάσεις που αφορούν στο πρώτο και δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης της 12ης Φεβρουαρίου 2020 με εισηγητή τον Δήμαρχο Κω κο Νικηταρά Θεοδόση :
1) Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 475/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, για τη διεκδίκηση από τον Δήμο Κω τμήματος εμβαδού 70.000 τ.μ. με Α.Β.Κ. 963 δημοσίου ακινήτου αρμοδιότητας της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε., (Κ.Μ. 2708 γαιών Κω εξοχής). (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς Θεοδόσιος). και 
2) Λήψη απόφασης για τη διεκδίκηση από τον Δήμο Κω τμήματος της Κ.Μ. 2708 γαιών Κω εξοχής, εμβαδού 70.000 τ.μ. με Α.Β.Κ. 963 δημοσίου ακινήτου αρμοδιότητας της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε., (περιοχή Νέας Αλικαρνασσού), λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, (συνεδρίαση της 19/01/2020). (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς).
 Σας ενημέρωσα ότι ούτε την πρώτη ούτε και τη δεύτερη απόφαση δεν κατέστη δυνατό να βρούμε στο Διαύγεια! 
Αυτός είναι ο λόγος, κύριε πρόεδρε, που ζητήσαμε τη συνδρομή σας.
Μου αποστείλατε αποφάσεις που δεν έχουν αναρτηθεί στο Διαύγεια! Πιστέψατε, αλήθεια, ότι θα ξεγελάστε και εμένα όπως ξεγελάσατε όλους τους Κώους πολίτες;
Μου αποστείλατε αποφάσεις που προφανώς 
" στήσατε στο πόδι "μετά από 7 ολόκληρους μήνες και  μετά από το αίτημά  μου.
Το διακύβευμα είναι μεγάλο. 
Αποφάσεις που δεν έχουν αναρτηθεί στο διαύγεια από τον Φεβρουάριο είναι μη γενόμενες.
Κύριε πρόεδρε, ο συντομότερος δρόμος είναι ο δρόμος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Τόσο εμείς όσο και το σύνολο της κοινωνίας αξιώνει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Επανέρχομαι με νέο αίτημά μου και σας ζητώ να μου στείλετε τις αποφάσεις που ζήτησα με ΑΔΑ και όχι αποφάσεις μαϊμού.
Σας παρακαλώ να μην επιδοθούμε αμφότεροι σε κρυπτόλεξα... και τερτίπια.
Το θέμα δεν ενδείκνυται!
Σας παρακαλώ επίσης να μην επικαλείστε το προσωπικό του δήμου, (πρακτικό ανάρτησης -τοιχοκόλλησης) σε εμένα απευθύνεστε που έχω διατελέσει πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δύο θητείες.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι συγκεκριμένες αποφάσεις που ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο τρίτη φορά εξ αναβολής δεν γράφτηκαν!
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απαξιώσατε την επιτροπή διαβούλευσης,- την οποία συγκαλέσατε στις 19 Ιανουαρίου 2020 επί τούτου και με τα συγκεκριμένα θέματα- και στο τέλος ξεχάσατε(;) να γράψετε την ανάκληση της "κακής" απόφασης Κυρίτση.
'Έχετε καταλάβει ότι η μόνη απόφαση που ισχύει μέχρι και σήμερα και παραμένει στο Διαύγεια είναι η απόφαση Κυρίτση του 2018;
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι, ένα χρόνο μετά από την ανάληψη της διοίκησης από τη δημοτική αρχή Νικηταρά, δεν έχετε αποστείλει έστω και εκείνη την χλιαρή και παιδαριώδη απόφαση που πήρατε - προφανώς για να πείτε ότι την πήρατε - διεκδίκησης των 70.000 τ.μ. του Ναυτικού Ομίλου στην Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε.!
Ποτέ δεν την γράψατε! Ποτέ δεν την αναρτήσατε!  Ποτέ δεν την αποστείλατε!
 
Κύριε πρόεδρε, η ημερήσια διάταξη της 12ης Φεβρουαρίου είχε μόνο 9 θέματα!
Τα τρία πρώτα εξ αναβολής (δύο φορές) αφορούσαν το θέμα της διεκδίκησης των 70.000 τ.μ. του Ναυτικού Ομίλου.
Τα δύο πρώτα που ήταν και όλη η συνεδρίαση επί της ουσίας αφορούν στο αίτημά μου!
Σας ρωτώ ευθέως γιατί δεν γράφτηκαν οι συγκεκριμένες αποφάσεις και ποιος πήρε μια τέτοια απόφαση ερήμην του δημοτικού συμβουλίου που επί 6 ώρες συζητούσε τα συγκεκριμένα θέματα;
Εν αναμονή μιας απάντησης.
Με τιμή 
Ρούφα Ιωάννα.