Β.Χαδούλης-Δύναμη Αλλαγής: Αυτή είναι η πρώτη εικόνα μόλις βγεις από το καράβι στο λιμάνι στης Κω
Πολιτική
12/08/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Τοπικός Σύμβουλος Κω και τέως Πρόεδρος της Κοινότητας Κω κ. Βασίλης Χαδούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Καθημερινά, πολλοί συμπολίτες μου, τηλεφωνικά είτε στις συναντήσεις μου μαζί τους έχουν κάτι να μου πουν για την κατάσταση και την εικόνα της Πόλης μας.

Από την καθαριότητα και την κατάσταση των υποδομών μέχρι το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργείται από την κακή λειτουργία των φαναριών, της κατάστασης των σημάτων ή τις ανύπαρκτες διαγραμμίσεις των δρόμων.

Αναρωτήθηκα πολλές φορές αν υπάρχει κανείς υπεύθυνος να τα αντιμετωπίζει αυτά δίνοντας άμεσα, ή έστω προγραμματίζοντας λύσεις.

Δυστυχώς η απαξίωση της Δημοτικής Κοινότητας από την Δημοτική Αρχή δεν έχει προηγούμενο.

Διάφοροι εκλεγμένοι και κυρίως μη εκλεγμένοι που κάνουν «κουμάντο» το μόνο που ξέρουν είναι να βγάζουν φωτογραφίες καμαρώνοντας για το τίποτα που κάνουν.

Τραγικότερη  είναι η εικόνα που δείχνει το νησί μας  στους κατοίκους  και τους επισκέπτες μας, μόλις βγουν από το καράβι στο λιμάνι μας.

Χωρίς κανένα σχόλιο σας κοινοποιώ τις φωτογραφίες με την κατάσταση που αντικρύζει κανείς περπατώντας στον εξωτερικό  δρόμο του Κάστρου, είτε φτάνοντας στην Κω είτε φεύγοντας από την Κω.

Κατεστραμμένο το πλακόστρωτο, εδώ και δύο χρόνια, υποδέχεται ή αποχαιρετά τους επιβάτες αλλά και όσους κάνουν την βόλτα τους εκεί.

 

Υπάρχει άραγε Λιμενικό Ταμείο ή όχι;

Το ότι πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου είναι ο κ. Νικηταράς είναι εντελώς τυχαίο….

Μη μας πουν για την Αρχαιολογία γιατί θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Μη μας που για έλλειψη προσωπικού γιατί αρκετές απ’ ευθείας αναθέσεις έχουν κάνει.

Αυτή ίσως να ήταν και η μόνη ή η πιο σοβαρή αν την έκαναν.”

Φωτογραφίες