Γ. Κίτσης: «Νέες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στον Όμιλο τώρα και Κολυμβητήριο χτες»
Πολιτική
15/09/2022

Είναι γεγονός πως ο Ναυτικός όμιλος Κω κάνει μια υπερπροσπάθεια να κρατήσει ζωντανά δύο υπέροχα αθλήματα αυτά της κολύμβησης και της ιστιοπλοΐας τα τελευταία χρόνια. Στις ακαδημίες του μαθαίνουν κολύμπι περί τα 100 παιδιά το χρόνο (τους καλοκαιρινούς μήνες), και είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της ΚΟΕ περί τους 30 αθλητές. Κι όλα αυτά χωρίς καμία υποδομή.

Προπονήσεις στην θάλασσα, τα προαγωνιστικά τμήματα, ξημερώματα σε ξενοδοχείο (Ζορμπάς) στο Τιγκάκι (να ναι καλά η οικογένεια Μπαλαλή που την παραχωρεί), Σάββατα στο κολυμβητήριο Καλύμνου τα αγωνιστικά τμήματα και απογευματινές ώρες ξανά στην θάλασσα.

Συμπέρασμα αθλητές του ίδιου τόπου χωρίς ίσες ευκαιρίες, μόνο και μόνο επειδή ασχολούνται με αθλήματα εκτός μαζικού αθλητισμού και γηπέδων.

Τα μετάλλια που φέρνουν οι αθλητές στο νησί είναι η επισφράγιση του κόπου τους και έχουν μεγαλύτερη αξία για τους παραπάνω λόγους.

Τα συγχαρητήρια στον Όμιλο,τον προπονητή και τα παιδιά έχουν γίνει καραμέλα στο στόμα υπευθύνων του νησιού.

Κύριοι παρακαλείσθε πλέον με έργα να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας σε αυτά τα παιδιά και να τα αντιμετωπίσετε επί ίσοις όροις. Νέες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στον Όμιλο τώρα και Κολυμβητήριο χτες.