ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 ‘’ Μετά από ένα χρόνο ο Πρόεδρος της Αντιμάχειας ξεκίνησε το μεγάλο έργο του, καταστρέφοντας ότι μπορεί.”
Πολιτική
11/09/2020

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος για να ξεκινήσει επιτέλους το μεγάλο έργο του ο Πρόεδρος  της Αντιμάχειας, που δεν άλλο από το να καταστρέφει το περιβάλλον και ότι άλλο μπορεί.

Τα μόνα λοιπόν που έχει να επιδείξει, ένα χρόνο τώρα, είναι η καταστροφή των αμμολόφων στο Μαστιχάρι, τάχα μου για πρόσβαση ΑΜΕΑ, τα «σπρισίματα» σε ιδιωτικούς «φραμούς» και σήμερα η καταστροφή του κυκλοφοριακού κόμβου στην πλατεία Αγίας Τριάδας, χωρίς καμιά έγκριση από το Κοινοτικό συμβούλιο και φανταζόμαστε χωρίς καμιά μελέτη των Τ.Υ. που άλλωστε δε νομίζουμε ότι μπορούν να αυτοκαταργηθούν ακυρώνοντας προηγούμενη δική τους μελέτη…

Ένα χρόνο τώρα, ούτε τα στοιχειώδη έργα που πρότεινε δεν ξεκίνησαν και αμφιβάλλουμε αν ξεκινήσουν το 2021.

Την ίδια περίοδο σταμάτησαν,

  1. Η εφαρμογή του ρυμοτομικού στο Μαστιχάρι με εγκατεστημένο εργολάβο.
  2. Η ανάπλαση του παλαιού πυρήνα Μαστιχαρίου.
  3. Τα δίκτυα του αποχετευτικού κωλυσιεργούν δραματικά, αλλά και όπου γίνονται αφήνουν πίσω βομβαρδισμένο τοπίο χωρίς καμιά πίεση στον εργολάβο.

Για να αναφερθούμε σε ελάχιστα από αυτά που παρέλαβε έτοιμα και ας μη μας πει για προβλήματα γιατί η απάντηση που θα πάρει θα είναι αυτή που πρέπει στο απόλυτο μηδέν της παραγωγής έργου από τον ίδιο και την παράταξη του.

Ας μη μας πει για την αυτονόητη υποχρέωση του για την καθημερινότητα γιατί θα του πούμε για την κατάσταση στο Μαστιχάρι και την Αντιμάχεια, ειδικά όταν σήμερα έχει είκοσι (20)  ανθρώπους στην Κοινότητα όταν τα προηγούμενα χρόνια δεν ξεπερνούσαν τους πέντε (5).

Δυστυχώς γι’ αυτόν η σύγκριση σε έργα, που δίνουν λύσεις και προοπτικές ανάπτυξης της Κοινότητας, από τον πρώτο χρόνο της δικής του θητείας και τον αντίστοιχο χρόνο της προηγούμενης περιόδου, είναι συντριπτική εις βάρος του.

Φωτογραφίες