Σιφάκης-Δύναμη Αλλαγής: Η παταγώδης αποτυχία και το ρεζίλι με το Λονδίνο δεν καλύπτονται με τίποτα
Πολιτική
21/11/2022

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 κ. Ηλίας Σιφάκης έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Μετά το ρεζίλι  της   απουσία μας από την έκθεση του Λονδίνου (μια από τις δύο μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου), η δημοτική αρχή της Κω, κατά την προσφιλή της τακτική, της άκρατης προπαγάνδας, προσπάθησε να αναγάγει την παρουσία της στην έκθεση της Θεσσαλονίκης σε τεράστια επιτυχία.

Ευτυχώς και χαίρομαι γι’ αυτό, η αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Βλάχου έχει ταυτότητα σε ισχύ και μπόρεσε να ταξιδέψει με αεροπλάνο.

Δεν μπορούν βέβαια να μείνουν   ασχολίαστες οι ανακρίβειες τους.

  1. Το εντυπωσιακό περίπτερο που βλέπουμε στις δεκάδες φωτογραφίες της αντιδημάρχου και για το οποίο υπερηφανεύεται δεν είναι τίποτε άλλο από την απλούστερη μορφή εκθεσιακής δομής που μπορείς να αγοράσεις την τελευταία στιγμή και να την ντύσεις με φωτογραφίες, όπως και ακριβώς έκαναν. Καμία προσπάθεια, καμία οργάνωση.

  2. Η κυρία Βλάχου περισσότερο χρόνο και ενέργεια ξόδεψε στο να στήνετε για φωτογραφίες παρά για να κάνει την δουλειά της και

  3. Το πιο σημαντικό και ανησυχητικό, που προφανώς δεν το γνωρίζει ή το γνωρίζει και το κρύβει, είναι ότι δυστυχώς η Κως δεν βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση του τουριστικού χάρτη της Ελλάδας!!!

Αν δούλευαν στοιχειωδώς για τον τουρισμό και μελετούσαν τα στοιχεία, όπως οφείλουν, θα έβλεπαν ότι επί των ημερών τους η Κως έπεσε στην 5η θέση μετά το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κέρκυρα και τα Χανιά που μας πέρασαν.

Αυτά δείχνουν οι πρώτες αναλύσεις από τα  στοιχεία των αφίξεων του 2022 με την επιφύλαξη μήπως έχουμε διολισθήσει στην 6η.

Το αναφέρουμε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, επιμένοντας στη θέση μας ότι η διαχείριση του τουριστικού προϊόντος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να εξαντλείται σε προσωπικές φωτογραφίσεις.

Γιατί όσο η δημοτική αρχή  αυτοσυγχαίρεται και φωτογραφίζεται, όσο η διαχείριση είναι στον αυτόματο πιλότο και παραπέμπεται στο μέλλον και την περίφημη ΚΩΑΝ, τα  Χανιά όπως και άλλοι ανταγωνιστικοί προορισμοί θα δουλεύουν μεθοδικά και εμείς θα διολισθαίνουμε όλο και πιο κάτω.

Σταματήστε λοιπόν να αυτοθαυμάζεστε και να φωτογραφίζεστε με κάθε έναν που σας μιλά και στρωθείτε στην δουλειά έστω και για το μικρό χρονικό διάστημα που σας έμεινε.

Τέλος, όσα δελτία τύπου και να βγουν  για την έκθεση της Θεσσαλονίκης, η παταγώδη αποτυχία και το ρεζίλι  με το Λονδίνο δεν καλύπτονται με τίποτα.