Β.Χατζηγιακουμής «Επί τρία χρόνια η περιφέρεια αδιαφορούσε για το πρόβλημα στο δρόμο Πυλί-Καρδάμαινα, μέχρι τη δημοσιοποίηση της επιστολής μου»
Πολιτική
10/01/2023

«Επί τρία χρόνια η περιφέρεια αδιαφορούσε για το πρόβλημα στο δρόμο Πυλί-Καρδάμαινα, μέχρι τη δημοσιοποίηση της επιστολής μου» επισημαίνει σε δηλώσεις του ο π. Δήμαρχος ΔΕ Δικαίου Βασίλης Χατζηγιακουμής ο οποίος τονίζει πως μετά την πρώτη δημόσια επιστολή του, έσπευσαν τα συνεργεία να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο κ. Χατζηγιακουμής διευκρινίζει ότι πρόθεση του δεν ήταν να ανοίξει διάλογο με κανέναν υπηρεσιακό ή πολιτικό παράγοντα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά να εκφράσει τις ανησυχίες του, για την επικινδυνότητα του σημείου, που έχει δημιουργηθεί, λόγω της αδράνειας της περιφέρειας υπογραμμίζει ο κ.Χατζηγιακουμής, ο οποίος  σημειώνει πως  ο συγκεκριμένος δρόμος δεν συντηρήθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν «νεροφαγώματα»  και να φαγωθεί  το μεγαλύτερο τμήμα του δρόμου. 

Ο κ. Χατζηγιακουμής επισημαίνει πως με την εμπειρία που έχει η περιφερειακή αρχή  στη διοίκηση, δεν θα έπρεπε να επιδεικνύει τέτοια αδιαφορία για την Κω, την οποία  ουσιαστικά έχει εγκαταλείψει.

Ερωτηθείς αν πίσω από την επιστολή για το συγκεκριμένο θέμα, κρύβεται το «come back» του, στο πολιτικό στοίβο,  διευκρινίζει πως δεν επιδιώκει  κάτι τέτοιο .

Ρεπορτάζ