Το τελευταίο αντίο στον Νεκτάριο Σαντορινιό
Πολιτική
15/02/2023

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον βουλευτή Δωδεκανήσου και πρώην υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Ρόδου .

Στην κηδεία του 51χρονου βουλευτή Δωδεκανήσου βρέθηκε  και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας και άλλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έπειτα από Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, η κηδεία του Νεκτάριου Σαντορινιού τελέστηκε δημοσία δαπάνη.

Μεταξύ των βουλευτών που έφθασαν στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ήταν οι πρώην υπουργοί Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Σπίρτζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων, τους οποίος υποδέχθηκαν ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου κος Δημήτρης Γάκης και ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα κος Αποστολιδης. 
Επίσης όλοι οι βουλευτές Δωδεκανήσου: Ο Μάνος Κόνσολας, ο Βασίλης Υψηλάντης, ο Γιάννης Παπάς και η Μίκα Ιατρίδη, καθώς και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κος Παύλος Μαρινάκης. Παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης, αρκετοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπεριφεριάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς επίσης και δήμαρχοι από πολλά νησιά του νομού, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Σύμης κος Λευτέρης, Παπακαλοδούδας, πρώην Δήμαρχος Καλύμνου κος Γαλουζής, ο Δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος κ.α.

 

 


 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ