Χρονική παράταση του συμβατικού χρόνου εκτέλεσης της σύμβασης για την προμήθεια των Μέσων Ατομικής Προστασίας στους εργαζόμενους του Δήμου
Πολιτική
28/03/2023

Η παροχή των μέσων ατομικής προστασίας αφορά στους μόνιμους υπαλλήλους και τούς υπαλλήλους με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου, Αορίστου και Ορισμένου χρόνου, καθώς και τούς συμβασιούχους μίσθωσης έργου των ΟΤΑ Α΄ ΚΑΙ Β΄ βαθμού και των Νομικών Προσώπων αυτών.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, εισηγήθηκε  την χρονική παράταση του συμβατικού χρόνου εκτέλεσης της σύμβασης -με την ανάδοχο εταιρεία- για την προμήθεια των Μέσων Ατομικής Προστασίας στους εργαζόμενους του Δήμου της Κω και  αφορά στις ομάδες Δ και Ε . Ο κ.Χρυσόπουλος επισήμανε πως ο  ανάδοχος έκανε έγκαιρα το αίτημα  και η επιτροπή εισηγήθηκε θετικά για την παράταση εκτέλεσης της σύμβασης για 3 μήνες.

Η αντιπολίτευση  υπογράμμισε την επαναλαμβανόμενη  καθυστέρηση στις διαδικασίες για την απόδοση των ΜΑΠ στους εργαζόμενους του δήμου , που γίνεται ακόμα και στη συγκέντρωση των νούμερων των παπουτσιών των εργαζομένων. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ