Εγκρίθηκε το κόστος πρόσθετων εργασιών για τη «Διαμόρφωση Εισόδου παλαιού Σταδίου Ανταγόρας»
Πολιτική
29/03/2023

Ψηφίστηκε  ο  1ος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών του έργου: «Διαμόρφωση Εισόδου παλαιού Σταδίου»  με εισηγητή του θέματος τον  αντιδήμαρχο, κ. Παναγιώτη Αβρίθη ο οποίος εισηγήθηκε  την έγκριση πρόσθετων εργασιών στο παλαιό στάδιο Ανταγόρας  κόστους 7 χιλ. με την αντιπολίτευση  να κάνει λόγο για έλλειψη αυστηρής επιτήρησης του έργου  που έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί η ολοκλήρωση του έργου.

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου ΑΠΕ & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Διαμόρφωση Εισόδου παλαιού Σταδίου» με Α.Μ. 17/2021 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).

Την έγκριση του  1ου ΑΠΕ του έργου της διαμόρφωσης της εισόδου του παλαιού σταδίου εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Π.Αβρίθης που ήταν 47 χιλ. κι έγιναν πρόσθετες εργασίες κόστους 7 χιλ. 

Στην τοποθέτηση του ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής επισήμανε την ανάγκη αυστηρής επιτήρησης του έργου και τόνισε πως η δαπάνη πιθανής αναθεώρησης είναι 7 χιλ. ευρώ κι εμείς ερχόμαστε να ψηφίσουμε την πιθανή αναθεώρηση .

Επίσης η κ.Ρούφα τόνισε πως η υπηρεσία συνήθως στέλνει το ιστορικό του έργου και ρώτησε το χρονοδιάγραμμα του το οποίο δε γίνεται σαφής κι αν έχει λήξει η σύμβαση και τόνισε πως δεν πείθεται αλλά θα σεβαστεί αν το επιβεβαιώνουν οι υπηρεσίες , γιατί αν έχει λήξει η σύμβαση δεν θα μπορεί να ψηφιστεί η ΑΠΕ.

Η κ.Πη στην τοποθέτηση της ρώτησε πότε θα ολοκληρωθεί το παλαιό στάδιο, το οποίο έρχεται και ξαναέρχεται΄΄επίθεση΄΄ του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο ενώ επισήμανε πως δεν πρέπει να φουσκώνουν τα μυαλά του Π. Χατζηχριστοφή, όταν τα παιδιά της Αντμάχειας (παιδικού σταθμού) είναι σκορπισμένα στα χωριά. 

Ο Μανώλης Ζερβός αναφέρθηκε στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που διοργάνωσε η π.δημοτική αρχή και τόνισε πως ήταν άδικη η ΄΄επίθεση΄΄ του δημάρχου στις κακές συνθήκες του  αγωνιστικού χώρου. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ