ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ: Πολλά ψέματα, πολλά λόγια, αόριστες υποσχέσεις και μηδενικό έργο!
Πολιτική
03/10/2020

Η παρουσία της κ. Μενδώνη στην Κω δεν ξέφυγε από την πεπατημένη των περιοδειών στο νησί μας των υπολοίπων υπουργών της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η ίδια υπουργός, που τον περασμένο Μάρτιο δήλωνε από τη Ρόδο για άμεση επανεκκίνηση των έργων αποκατάστασης των μνημείων της Κω από τις σοβαρές ζημιές του σεισμού, διαψεύδεται από την πραγματικότητα.

Ενάμιση χρόνο από τις εκλογές δεν έχουν βάλει πέτρα στην πέτρα.

Ούτε μια μελέτη δεν τελείωσαν, κανένα έργο δεν ενεργοποίησαν.

Το ίδιο και ο επί επταετία Περιφερειάρχης, που λειτουργεί ως κυβερνητικός επίτροπος.

Δεν μπορεί να κοροϊδεύει άλλο τους Κώους πολίτες.

Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του στην αποκατάσταση των θρησκευτικών μνημείων του νησιού μας ψάχνει ψεύτικες δικαιολογίες.

Δεν τον πιστεύει κανείς πια.

Την ώρα που οι συνδημότες μας βλέπουν να τελειώνει η επισκευή του λιμανιού, έργο δεκάδων εκατομμυρίων που δρομολόγησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζουν να αντικρίζουν κατεστραμμένες τις εκκλησίες, που ο ίδιος είχε υποσχεθεί ότι θα επισκευάσει.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε εξασφαλίσει 1.200.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την αποκατάσταση των ζημιών σε συγκεκριμένα μνημεία της Κω.

Αυτοί τι έκαναν; Οφείλουν απαντήσεις.

Τι μέρος των χρημάτων έχει εκταμιευθεί; Σε ποια έργα έχει δοθεί;

Όσον αφορά στον κυβερνητικό βουλευτή κ. Παππά καλό είναι να μην εκτίθεται με

υποσχέσεις και μεγαλοστομίες.

Προέχει να ξοφλήσει η κυβέρνησή του τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους συμπολίτες μας, συμβασιούχους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, που παραμένουν απλήρωτοι για μήνες.