Εφ'όλης της ύλης, σε χαλαρό κλίμα, η συνάντηση του Δημάρχου Κω με το Γιώργο Γεραπετρίτη
Πολιτική
13/05/2023

Εφ'όλης της ύλης, σε χαλαρό κλίμα, η συνάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιώργου Γεραπετρίτη με το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά.

Ο κ.Νικηταράς υποδέχθηκε τον Υπουργό στο Δημαρχειακό Μέγαρο, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Αβρίθης και Σταμάτης Καμπουράκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη, ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μανώλης Λογοθέτης, η διευθύντρια του γραφείου του κ.Γεραπετρίτη, Πηνελόπη Τσιλίκα και από την τοπική ΔΗΜΤΟ της ΝΔ, η Μαρία Ψύρρη και ο Γιώργος Ζήρας.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο Κτηματολόγιο τονίζοντας πως είναι πυλώνας ανάπτυξης , στη ναυπήγηση του νέου πλοίου της ΑΝΕΜ , στον τουρισμό του νησιού αλλά και στο Ναυτικό Όμιλο και στην προσπάθεια για το δημόσιο χαρακτήρα του χώρου.

Με τη σειρά του ο κ.Γεραπετρίτης δήλωσε πως η παρούσα κυβέρνηση στέκεται αρωγός σε οτιδήποτε χρειαστεί η τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ στην επόμενη της θητεία και αν βρίσκεται η ΝΔ στο "τιμόνι" , θα σηματοδοτηθεί η περίοδος της μεγαλύτερης εμπιστοσύνης σε αυτήν, μιας και είναι ο φορέας που είναι πιο κοντά στον πολίτη.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ