Με διάθεση για προσφορά στα Δωδεκάνησα η υποψήφια βουλευτής , Κατερίνα Εμμανουήλ (pics)
Πολιτική
16/05/2023

Συνάντηση με ψηφοφόρους του κόμματος, τοπικούς φορείς και προσωπικούς της φίλους είχε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μαριτίνα η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Κατερίνα Εμμανουήλ.

Μιλώντας περισσότερο σε ανθρώπινο και φιλικό επίπεδο η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά αλλά και στα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια κάνοντας αναφορά στον μειωμένο συντελεστή του ΦΠΑ αλλά στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Τόνισε παράλληλα ότι έγιναν μεγάλες προσπάθειες για το νοσηλευτικό προσωπικό αφού το θέμα της υγείας είναι κάτι που μας ακουμπάει όλους ενώ πρόσθεσε ότι είναι δεδομένο για την Κω ότι έχει δρομολογηθεί το νέο νοσοκομείο και ότι έχει δείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως ότι υπόσχεται είναι δεδομένο ότι θα γίνει.  

Πρόσθεσε ότι είναι προτεραιότητα του κόμματος οι αυξήσεις των μισθών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στις δύσκολες εποχές που ζούμε ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και την δουλειά που έχει γίνει σε ότι αφορά τους εκπαιδευτικούς στα Δωδεκάνησα.

Κλείνοντας τόνισε ότι νιώθει κομμάτι αυτών των νησιών της Δωδεκανήσου και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει το καλύτερο της εαυτό για το καλό των πολιτών. 



Φωτογραφίες