Γεμάτο το Χάνι, στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ, Φώτη Χατζηδιάκου
Πολιτική
17/05/2023

Πολλοί ήταν οι φίλοι που παρευρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαϊου στο ιστορικό λαογραφικό μουσείο Χάνι, προκειμένου να ακούσουν την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ Φώτη Χατζηδιάκου.

Η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ήταν πολιτική και έθιξε τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν το νόμο μας και την Κω, με πρωταρχικό τις ελλείψεις στη δημόσια υγεία και τα γενικότερα θέματα της νησιωτικότητας.

Ο κ.Χατζηδιάκος μεταξύ άλλων δήλωσε πως δε μπορούμε να μείνουμε άλλο αγκυροβολημένοι στο παρελθόν και πως είναι μεγάλη κουβέντα η προσαρμοστικότητα στο παρόν και στο μέλλον.  Τόνισε πως η αναζωογόνηση του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ είναι αναγκαία και πως ο προγραμματικός του λόγος ενέχει τις προϋποθέσεις να αναδιατάξει το δικομματισμό που προέκυψε την τελευταία δεκαετία. Πρόσθεσε επίσης, πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διεκδικήσει με επιτυχία έναν πολυδύναμο και ζωτικό χώρο μέσα στην κοινωνία και πως πρέπει να αντιμετωπίσει την ακραία, σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ανέφερε πως από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ένας μεγάλος επικίνδυνος λαϊκισμός με ιδεοληπτικούς προσανατολισμούς που προσπαθεί να μιμηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος δεν αντιγράφεται..

Φωτογραφίες