Δήλωση της Ελευθερίας Φτακλάκη
Πολιτική
22/05/2023

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες τις Δωδεκανήσιες και όλους τους Δωδεκανήσιους για τη θριαμβευτική νίκη της ΝΔ στα νησιά μας, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιλέγοντας σταθερότητα, ευημερία, ανάπτυξη και ασφάλεια της χώρας.

Συμβάλλοντας με τις δικές μου δυνάμεις σε αυτό το μοναδικό εκλογικό αποτέλεσμα που ανέδειξε τη Δωδεκάνησο με το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικώς, οφείλω ένα ευχαριστώ σε όσες και όσους με τίμησαν με τον πολύτιμο σταυρό προτίμησής τους, Αποτελεί τη μεγαλύτερη ευθύνη και ύψιστη τιμή για κάθε πολιτικό, δίνοντας δύναμη για τη συνέχεια.

Ευχαριστώ και τους πολύτιμους συνεργάτες μου που ήταν δίπλα μου αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα των δύο μηνών που έδωσα τον αγώνα μου. Μαζί, δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα, με εντιμότητα, ευπρέπεια, αγωνιστικότητα και ήθος.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να παλεύω, να αγωνίζομαι και να διεκδικώ για τα συμφέροντα της Δωδεκανήσου και τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών, όπως άλλωστε πράττω με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες Βουλευτές Δωδεκανήσου της ΝΔ, Γιάννη Παππά, Μάνο Κόνσολα και Μίκα Ιατρίδη και Χρύσα Καραγιάννη και Γιώργο Νικητιάδη.

 

Ελευθερία Φτακλάκη