Αντώνης Γιαννικουρής: Η Κως με τίμησε με πρωτιά στο ψηφοδέλτιο κι έστειλε μήνυμα, πως θέλει Κώο βουλευτή!
Πολιτική
26/05/2023

Τους  Δωδεκανήσιους  ευχαρίστησε για την ψήφο εμπιστοσύνη  στο πρόσωπο του, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής, ο οποίος τόνισε πως η πρωτιά του στις κάλπες της Κω, στέλνουν μήνυμα, πως η Κως, θέλει, το δικό της άνθρωπο,  να δυναμώσει τη φωνή της στη βουλή.

Αναφορικά με τις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα, επισήμανε πως μένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για διεκδίκηση, όπως, οι πέντε έδρες της ΝΔ στα Δωδεκάνησα.

Η συγκλονιστική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και η επίδοση της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, με το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά, ήταν το πιο αισιόδοξο μήνυμα των εκλογών, με σταθερό και αναπτυξιακό πρόγραμμα και προμηνύει το σταθερό αύριο και την αυτοδυναμία του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «νίκησε» όλες τις δημοσκοπήσεις, τόνισε ο κ.Γιαννικουρής  και επισήμανε πως ο βασικός πυλώνας νίκης του κόμματος της ΝΔ είναι οι νέοι και οι παραγωγικοί φορείς που στέλνουν μήνυμα  ότι επιθυμούν να συνεχίσουν να πορευτούν  σε τροχιά  ανάπτυξης με την ασφάλεια, που τους παρείχε η κυβέρνηση της  ΝΔ.

Ο κ. Γιαννικουρής στέλνει μήνυμα συσπείρωσης του κόμματος στις επόμενες εκλογές και δηλώνει ΠΑΡΩΝ στα Δωδεκάνησα , ενώ υπόσχεται πως  θα συνεχίσει να διεκδικεί για την Κω και τα Δωδεκάνησα.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ