Μ.Καβαδάκης: Θα δώσουμε την «μάχη» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βγει ενισχυμένος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου
Πολιτική
30/05/2023

Στην συνεδρίαση ης Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε το μέλος και  συμπατριώτης μας Μανόλης Καβαδάκης και επισήμανε  πως μετά την αποτίμηση και τον αναστοχασμό έρχεται η ανασυγκρότηση και η αλλαγή πορείας, με τη σύγκληση σε όλη την Ελλάδα των  Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος, με στόχο οι οργανώσεις ανά την επικράτεια να μπουν άμεσα σε θέσεις μάχης στον δρόμο προς τις κάλπες.   Ανάλογη οργανωτική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Νομαρχιακή επιτροπή Β. συγκροτήματος Δωδεκανήσου για προετοιμασία στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου σε τοπικό επίπεδο,  προωθώντας το πρόγραμμα του κόμματος.

Επίσης ο κ.Καβαδάκης αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στις σχολικές μονάδες, με το χακάρισμα της  πλατφόρμας της τράπεζας θεμάτων, σημειώνοντας πως οι ευθύνες βαραίνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την τ.υπουργό παιδείας, με το ψηφιακό «θαύμα» τους να καταρρέει.

Ο κ. Καβαδάκης  αναφέρθηκε επίσης και στο εργατικό ατύχημα στο Πέραμα, που είναι απόρροια των πλημμελών ελέγχων , σημειώνοντας πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε δηλώσει  πως είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα στον κλάδο.

Και τα δύο αυτά γεγονότα προβληματίζουν και μας κάνουν έντονο το αίσθημα πως ο  ΣΥΡΙΖΑ  πρέπει να βγει πιο ζωντανός και ενισχυμένος, επισήμανε ο κ.Καβαδάκης. 

Ρεπορτάζ