Η συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω
Πολιτική
01/06/2023

Συνεχίστηκε σήμερα 1η Ιουνίου η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου Κω της 31ης Μαϊου, από το 16ο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

16. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 2ου ΑΠΕ & του 2ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου: «Αναπλάσεις και διαμορφώσεις πεζοδρομίων – κοινόχρηστων χώρων στην Δ.Ε. Κω» με Α.Μ. 10/2020 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).

17. Λήψη απόφασης για την έγκριση της 2ης παράτασης του έργου: «Αναπλάσεις και διαμορφώσεις πεζοδρομίων – κοινόχρηστων χώρων στην Δ.Ε. Κω» με Α.Μ. 10/2020 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).

18. Λήψη απόφασης για την έγκριση μελέτης εισόδου-εξόδου οχημάτων της υπό ανέγερσης ξενοδοχειακής μονάδας της εταιρείας «ΛΟΥΞΟΥΡΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΩΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» από την Κ.Μ. 1252 Γαιών Καρδάμαινας σε μη κτηματολογική οδό (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).

19. Λήψη απόφασης για την παράταση του συμβατικού χρόνου παράδοσης της σύμβασης προμήθειας λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).

20. Λήψη απόφασης για την έγκριση της 2 ης παράτασης εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών παραλιακής οδού Καρδάμαινας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).

21. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποκαταστάσεις ζημιών από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 23ης Φεβρουαρίου 2019 στην Δημοτική Κοινότητα Πυλίου» με Α.Μ. 40/2019 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).

22. Λήψη απόφασης για την 2 η μετάθεση του συμβατικού χρόνου παράδοσης της & Υποστήριξης για την υλοποίηση της πράξης στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΠΑΝΕΚ με τίτλο: «Δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στο Δήμο Κω» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).

23. Λήψη απόφασης για την έγκριση του σχεδίου τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 676/4-5-2023 Απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα της Πράξης «Χρηματοδότηση Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά στον Δήμο Κω» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5001725 (με ΑΔΑ: ΨΓΝΖΩΛΕ-40Ζ), λόγω παράτασης του φυσικού αντικειμένου έως 30-9-2023 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).

24. Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση Αθλητικού Συλλόγου για τη συμμετοχή του σε Περιφερειακούς και Πανελλήνιους αγώνες του ολυμπιακού αθλήματος της ρυθμικής γυμναστικής (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΟΠΑΒΣ, κ. Παναγιώτης Χατζηχριστοφής).

Ρεπορτάζ