Μεγάλη περιοδεία της Μίκας Ιατρίδη στην Κω, τη Νίσυρο, την Κάλυμνο, την Πάτμο, τη Λέρο, το Αγαθονήσι, τους Λειψούς και τους Αρκιούς, για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία
Πολιτική
06/06/2023

Τη στήριξη των συμπολιτών της ζήτησε η Μίκα Ιατρίδη, κατά τη μεγάλη περιοδεία που πραγματοποίησε στην Κω, τη Νίσυρο, την Κάλυμνο, τη Λέρο, τους Λειψούς, την Πάτμο, τους Αρκιούς και το Αγαθονήσι, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι αυτοδύναμη στις εκλογές και να προκύψει σταθερή κυβέρνηση.

Η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κατά τη διάρκεια της πολυήμερης παραμονής της στα νησιά, ευχαρίστησε τους συμπολίτες της για τη μοναδική νίκη, με το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα, που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία, και για τη διαχρονική στήριξη και εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό της.

Η Μίκα Ιατρίδη βρέθηκε με τους ανθρώπους που όλα τα χρόνια της ενασχόλησης της με τα κοινά είναι δίπλα της, και αποτελούν τη μεγάλη κινητήριο δύναμη της, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Επίσης, έκανε σειρά επαφών και συναντήσεων με τα κατά τόπους στελέχη των τοπικών οργανώσεων της παράταξης, με υποστηριχτές και συναγωνιστές που έδωσαν την κοινή μάχη της 21ης Μαΐου, στις οποίες συζητήθηκαν τρέχοντα οργανωτικά ζητήματα και ενέργειες για ένα αυτοδύναμο αποτέλεσμα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Σε όλες τις επισκέψεις, έγινε εκτενής αναφορά στις προγραμματικές θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συνέχιση της διακυβέρνησης της χώρας και την επόμενη τετραετία, με ειδική αναφορά στο τρίπτυχο της ανάπτυξης, της ασφαλείας και των ευκαιριών, που μόνο η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη μπορεί να διασφαλίσει. 

Κατά την ολοκλήρωση της πολυήμερης περιοδείας της, η Μικα Ιατρίδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θεώρησα καθήκον μου να μεταβώ στα νησιά μας και να ευχαριστήσω από κοντά τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκαν σε τόσο μεγάλο βαθμό τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά.

Η παράταξή μας και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ξεκάθαρα λόγια και μεγάλα έργα, άφησε ένα τετραετές αποτύπωμα στον τόπο που αποτελεί μεγάλη κληρονομιά για όλους μας! 

Τα Δωδεκάνησα στις 25 Ιουνίου θα στείλουν το μεγάλο μήνυμα της αυτοδυναμίας, ως απάντηση στους πειραματισμούς, τα αντιπολιτευτικά παιχνίδια και το λαϊκισμό. Προχωράμε, ακόμα πιο σταθερά, πιο τολμηρά, πιο μπροστά!»

Φωτογραφίες