Γ. Νικητιάδης απο Κω : Αισιόδοξα μηνύματα από τα νησιά μας για το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές
Πολιτική
06/06/2023

Μηνύματα ισχυρής εντολής στο ΠΑΣΟΚ καταφθάνουν από κάθε νησί της Δωδεκανήσου, μετά και από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο η οποία επιβεβαίωσε το διάχυτο κλίμα αισιοδοξίας για περαιτέρω ενίσχυση της δημοκρατικής παράταξης.

Το θετικό κλίμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ εισπράττει στις περιοδείες του στα νησιά, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης ο οποίος συνεχίζει τις επισκέψεις του στα νησιά.

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 5 Ιουνίου, ο κ. Νικητιάδης επισκέφθηκε στην Κω, τα χωριά της Κεφάλου, του Ασφενδιού και της Αντιμάχειας όπου συναντήθηκε με επαγγελματικους φορείς και φίλους, ευχαριστώντας τους για τη στήριξη στο ΠΑΣΟΚ και στο πρόσωπό του στις εκλογές τις 21ης Μαΐου τονίζοντας πως ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί έτσι ώστε να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ, τόσο σε επίπεδο Δωδεκανήσου αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.  

Την Τρίτη 6 Ιουνίου ο κ. Νικητιάδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα του νησιού και κυρίως του τουρισμού που φέτος σύμφωνα με τα στοιχεία των τουριστικών πρακτόρων, ενώ σε άλλες περιοχές όπως η Κρήτη και η Ρόδος παρουσιάζουν αύξηση στις αφίξεις, η Κως καταγράφει μείωση κατά 2% σε σχέση με πέρσι. Παραλλήλως πραγματοποίησε συνάντηση με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Κυρίτση και είχε συναντήσεις και με άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη. 

Κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων του σε μέσα ενημέρωσης του νησιού ο κ. Νικητιαδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι ξανά η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί τη στήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων.  Το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών τις 25ης Ιουνίου επιβάλλει την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να υπάρχει μια αξιόπιστη αντιπολίτευση στο Εθνικό Κοινοβούλιο με προγραμματικό λογο, να ελέγχει την Κυβέρνηση ή και να συναινεί όπου αυτό απαιτείται για το συμφέρον της πατρίδας».