Ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ μοναδική ελπίδα των πολιτών Να βγει ενισχυμένος από την κάλπη της Κυριακής
Πολιτική
23/06/2023

Την πεποίθηση τους ότι μόνο με ενισχυμένο τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην κάλπη της Κυριακής μπορεί να αποδυναμωθεί η επιδίωξη της Ν.Δ. για την εγκαθίδρυση ανεξέλεγκτου καθεστώτος, εξέφρασαν οι πολίτες της Κω, στη διάρκεια περιοδείας κλιμακίου στελεχών του κόμματος. 

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Πάνο Ρήγα, πρώην αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, συνάντησαν κλειστή την ΤΟΜΥ στο Πλατάνι δίχως κανένα γιατρό, επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΕΦΚΑ, την ΔΟΥ και την αγορά της Κω, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με εργαζόμενους και επιχειρηματίες. 

Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν την υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε προσλήψεις για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία αλλά απογύμνωσε τις δημόσιες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τους πολίτες». 

Εν τω μεταξύ στην περιοδεία του κλιμακίου στην αγορά της Κω, έμποροι και επαγγελματίες, αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν από τις πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση της Ν.Δ., με αποτέλεσμα το υψηλό κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, την ακρίβεια παντού και την ουσιαστική μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. καλεί κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη με την ψήφο του την Κυριακή να αποτρέψει την συνέχιση αυτής της άδικης πολιτικής.

Να ενισχύσει στην κάλπη τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. 

Γιατί ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία.




Φωτογραφίες